lørdag den 26. marts 2016

Ferie uden noget - og bog nr. 9

Jeg har ikke haft make-up på i en uge nu. Ja, det lyder måske ikke af meget, men for mig er det ret lang tid. Til hverdag bruger jeg nemlig ret meget krudt på at få smurt mascara, øjenskygge og blush i ansigtet. Her i ferien har jeg haft et par dage med en smule mascara (og det er kun fordi jeg ellers ser lettere syg ud uden). 

Jeg har også gået en del rundt i det komfortable hjemmetøj. (og jeg har faktisk koordineret det lidt mere end i det indlæg). Jeg undskylder det lidt med, at jeg også har været småsløj

Og så har jeg læst. Lektier selvfølgelig - men ja, jeg har også smug-læst hvert øjeblik, jeg har haft. Hvilket betyder, at jeg er næsten færdig med en helt igennem fantastisk bog: 
Anthony Doerr - Noget om Grace. 
På mange måder er det en bedre bog end 'Alt det lys vi ikke ser' (som jeg var ret begejstret for). Handlingen er i hvert fald meget uforudselig i forhold til den anden. Sproget er stadig helt usædvanlig smukt. Poesi i romanform. Jeg ville gerne have læst den på engelsk, men pludselig havde biblioteket den hjemme på dansk og så blev det den. En stor varm anbefaling herfra. Og fortsat god påske.


8 kommentarer:

 1. Uf, jeg har den liggende på hylden, og jeg GLÆDER mig!! Lige nu er jeg endelig igang med 'Små store løgne', som jeg også har glædet mig til længe! Og i øvrigt: jeg har også været helt uden krudt i hovedet og konsekvent nattøjsmenneske stort set hele påsken! Lovely! Og tro mig, hvis der er nogen der ser syg ud uden makeup, så er det mig!....

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - Små store løgne er også en fin bog... men denne er altså efter min mening litteratur på højt plan ;-) åh nattøj, det gad jeg godt. Gjorde det i går, men i dag stod den på besøg på plejehjemmet (mormor), så der måtte jeg i tøjet :-) kh. Birgitte
   PS. jeg har ingen vipper og bryn når jeg er uden make-up, så lys er jeg!

   Slet
 2. Det lyder som en ferie lige efter mit hovede. Hep. Bogen er hermed noteret læse-engang-listen. Tak for anmeldelsen. Er sikker på at du er stanglækker i slappedappetøj og 'farveløst' ansigt ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - stanglækker vil jeg nok ikke kalde det, hahaha... men det er dejlig afslappende :-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Du får det til at lyde som en " må læse". Jeg har ikke læst "alt det lys" endnu, men det regner jeg bestemt også med! Det lyder da som om påsken har været lige som den skal være :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Lisbeth - jeg er i hvert fald vild med hans bøger. De er sprogligt meget smukke og det imponerer mig især. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Den bliver jeg da vist nødt til at få læst. Begge bøger bliver i hvert fald noteret. Er i gang med at læse alle bøgerne om Hulebjørnens Klan, mangler et par bøger endnu :-)
  Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - ja Klanbøgerne kan tage sin tid ;-) har dog kun læst de 3 første og det var i mine yngre dage (20'erne). Min mor har læst dem alle 5 flere gange og er vild med dem. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...