torsdag den 31. marts 2016

Indlæg om ?

I søndags inden jeg faldt i søvn, havde jeg to gode idéer til blogindlæg. Da jeg vågnede kunne jeg kun huske det ene emne. Det andet emne var noget med H... tror jeg nok. Jamen, er det ikke tosset, som hukommelsen kan drille? (og nej, jeg havde ikke drukket, var i bil)


6 kommentarer:

 1. Kære Birgitte!
  Altså MIN hukommelse er på ingen måde pålidelig; jeg er helt til hest hvad det angår! Derfor skriver jeg ret tit mine blogindlæg om natten... Det er simpelthen dér tankerne og teksterne kommer til mig. Og så ved jeg -ak- at jeg bliver nødt til at skrive det ned med det samme. Jeg ved ikke helt om jeg vil anbefale modellen, jeg er sgu' lidt træt ind imellem!....

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - hvis jeg ikke får min søvn, så bliver jeg meget u-medgørlig ;-) så det duer ikke for mig (har heller ikke mobilen i soveværelset). Kh. Birgitte

   Slet
 2. Århh det kender jeg godt!
  Det har heldigvis hverken med alkohol eller alder at gøre - det er vist bare sådan livet er:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - ja, du har nok ret - tegn på at jeg også har liiiidt for travlt. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Men du har fået tegnet en rigtig fin zen-krusedulle ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - det gjorde jeg dog ikke om aftenen ;-) og skal snart have knækket koden for en rigtig fin én. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...