tirsdag den 22. marts 2016

Glemt kaffe og el

I ferier kan jeg godt have morgener, der begynder langsomt og uden kaffe. 

I denne ferie er kæresten på job og ungerne har fået for vane at sove længere end mig. Så derfor - og fordi jeg er småsløj med ondt i halsen og snot - laver jeg te om morgenen. 

På et tidspunkt op af formiddagen kan jeg dog mærke, at nu skal jeg have kaffe. Egentlig skræmmende som kroppen kan få abstinenser. Er dog nede på den ene kop i de sidste par ferier og det ved jeg holder. Lige til hverdagen på job begynder. Så er jeg tilbage i "fælden" med flere kopper kaffe. 

For det ikke skal være løgn, så har jeg ud over ondt i halsen og snot også fået godt med kløe i øjnene de sidste par dage. Kom så i tanke om, at jeg vist sidste år ved denne tid (faktisk før, da det var et varmt forår) også kløede noget så grusomt. Fik tjekket min pollen app og ganske rigtigt. El er i top lige nu og jeg kan så konstatere, at jeg igen i år skal være allergisk overfor el. 

God tirsdag derude. Ferie eller ej. 

12 kommentarer:

 1. God ferie i lige måde! Håber du får bugt med diverse symptomer på forkølelse og allergi, det er ikke værd at bruge feriedage på den slags :-).... Du må se, om kaffen kan gøre kål på det hele; pas godt på dig selv!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - tak for omsorg. I går var helt skidt, men nu håber jeg at det der sygdom vender... God påske til dig og dine. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Kender godt det med kaffeabstinenserne. Det er lidt skræmmende, men samtidig smager det jo så godt ;-) Og det med pollen. Åhhh altså. Jeg har selv lige været på apoteket for at købe høfebertabletter, da jeg vågnede med kløende øjne både i går og i dag. Og der er noget om snakken, kan jeg så konstatere ud fra din pollen-app. Suk, altså. God dag til dig - og god bedring!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Øglemor - det er nemlig godt, det kaffe ;-) og god bedring med allergien til dig også. Happy Easter. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Tak i lige måde!
  Hos mig er det omvendt med kaffe/te - Jeg drikker mere kaffe i ferier og på fridage end i hverdagene, hvor jeg begrænser kaffeindtaget for at kunne sove ordentligt. Det kan jeg nemlig ikke, hvis jeg drikker for meget kaffe i løbet af en dag. Jeg er blevet helt vildt med teerne fra Pukka.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mit Helle - jeg er også vild med Pukka te - synes bare de er rasende dyre (for drikker ret meget te når jeg er hjemme og sløj). Jeg drikker som hovedregel ikke kaffe efter kl. 14, så har det ikke indflydelse på søvnen. Og nu har jeg bestilt noget koffein-fri kaffe herhjem til. God påske. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Rigtig god bedring. Nyd dine stille alene-morgener. Eller de er måske slut nu, hvor helligdagene begynder. Rigtig god påske til dig og dine Birgitte. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - Ja, de er slut nu ;-) men det går, er stadig småsløj, æv. God påske til dig og dine. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Ahhr pollen. Nød også godt efter vi kom hjem, men mærker heldigvis ikke noget nu. Har meget samme mønster som sig mht kaffe, begrænset indtag i fridage/ferier og lidt for stort indtag på arbejde. En vane mere end et behov for mit vedkommende. Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - tror også mit kaffeforbrug er meget vane... men altså, nogle ting må man bare leve med ;-) god påske til dig og dine, håber pollen-symptomer holder sig væk hos dig. Kh. Birgitte

   Slet
 6. God bedring Birgitte og god påske :-)
  Kh Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. @Lisbet - tak søde du - og god påske til dig og dine. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...