onsdag den 8. juli 2015

Sommerpostkort #2

Kl. ca. 06.30. Der vågner jeg første gang. Min krop har ikke helt fundet ud af, at jeg holder ferie. 

Heldigvis vender jeg mig bare om på den anden side og sover videre. Ungerne sover meget længe. De er nået den alder, hvor de går senere i seng og sover som regel længere end de voksne. 

Ud over at sove længe, så var mine unger i går på tur i Tivoli med kommunens tilbud. Kæresten og hans søn tog på Langelinie og jeg fik besøgt mormor og ordnet en masse småting inden afrejse fredag. Vi rejser til Grækenland i en uge og glæder os alle. I dag er ungerne i bio og se Jurassic Park. Imens indledte jeg jagten på et par klip-klappere (mit par gik i stykker i lørdags), som passede i pris og udseende til mig. Ret svær mission. Men hey, jeg fik købt en bikini og en bog til ferien. Og fik min første soft-ice i år (ja, jeg er også kræsen med is). 

Ellers er der ikke meget nyt fra ferielandet. Det haglede i dag! Du glade verden. Velkommen dansk sommer. 

4 kommentarer:

 1. Åhh hvor skønt med Grækenland - savner allerede sol og sommer. Rigtig god tur. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Dorte. Ja det er typisk dansk sommer for tiden. Kram B

   Slet
 2. Uh, den is ser lækker ud:) Håber du skriver om, hvad du synes om bogen. Den ser go' ud og jeg er altid på udkik efter anbefalinger:) Håber ungerne nød Jurassic Park. manden og jeg så den for nogle uger siden. Det var god underholdning. Go' tur til Grækenland.

  SvarSlet
  Svar
  1. Skal nok vende tilbage når bogen er læst. Jeg opgav at vente på udgaven på dansk fra biblioteket, da denne udgave kun kostede 129kr. Kh Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...