mandag den 7. marts 2016

Bog nr. 8 - og en pause

Jeg har læst bog nr. 8 færdig. Det var 'Lad ulvene komme' af Carol Rifka Brunt.


Den var god, men meget anderledes end hvad jeg havde forventet. Den handler om 80'erne, om aids og om familieforhold på godt og ondt. Samtidig er det en rejse i en ung piges indre og alt det, man skal lære på vejen til at blive voksen. Klart en anbefaling herfra.

Jeg har ikke nogen ny bog liggende - og jeg skal til at koncentrere mig om lektier og opgaveskrivning. Måske jeg er heldig, at én af mine ventelistebøger kommer hjem lige til påskeferien. Indtil da er der pause i læsningen.

6 kommentarer:

 1. Åh, det lyder som en god bog!! Jeg er lige blevet færdig med 'Hr. Izakowitz' skat' af Danny Wattin, den var også rigtig god, selvom jeg var skeptisk, da min svigermor spurgte om jeg ikke ville låne den. Og nu går jeg rundt og anbefaler den til alle :-). Rigtig god arbejdslyst med din opgave!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - den bog kender jeg slet ikke. Den må jeg lige undersøge nærmere. Tak for anbefaling. Kh Birgitte

   Slet
 2. Dejligt med anbefaling. Især fordi jeg har den liggende, men endnu ikke har åbnet den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - glæder mig til at høre hvad du synes om den. Kh Birgitte

   Slet
 3. uh, den lyder go'. Skriver den straks på listen:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - tror også den er lige noget for dig :) kh Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...