mandag den 21. marts 2016

Tandlæge og alder

I forrige uge var jeg hos tandlægen. En tandlæge, som jeg nu har været kunde hos i over 20 år. Det er alligevel også en sjat. 

I min første konsultation hos ham, fik jeg besked om, at mine 2 nederste visdomstænder skulle trækkes ud. Til trods for det, så er det faktisk gået meget godt i de mere end 20 år. Selv om de 2 tandudtrækninger bestemt ikke var sjove. Hverken fysisk eller økonomisk. 

Det er dog underligt med de mange år. Jeg føler ikke, der er gået 20+ år. I sommer da jeg var der, var jeg lige fyldt 40 år og min tandlæge var fyldt 50 år. Men det virker meget ubegribeligt, at der er gået så mange år siden første konsultation.

I sidste måned blev jeg 41 år og jeg har absolut ingen planer om at udskifte min tandlæge. Trods de mange år (og penge) jeg har brugt som hans kunde #verdensbedstetandlæge.

10 kommentarer:

 1. Gode tandlæger er gode at ha'! Du ta'r da bare tyve år mere samme sted ;-).

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - det er da det, jeg gør ;) kh Birgitte

   Slet
 2. Selvom jeg lige har betalt hvad der svarer til en ferie hos min tandlæge - så har jeg også verdens bedste tandlæge... Når det nu skal være

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - og det er rimelig vigtigt synes jeg. Det med verdens bedste ;) kh Birgitte

   Slet
 3. Ja nogengange bliver man virkelig overrasket over hvor lang tid det er siden man gjorde dette eller hint. Lyder som en god tandlæge. Har ikke helt samme forhold til min og skifter rundt afhængigt af hvor jeg bor i byen. Min læge har jeg til gengæld haft siden jeg flyttede til Århus for over 20 år siden (host):)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja hvor blev alle de år af? Så meget ældre er jeg da ikke nu?!! Hahaha. Kram

   Slet
 4. Ja det er noget underligt noget det med alder. Det sagde de gamle også, da vi var unge ;-)
  Kh Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. @Lisbet - og dengang forstod jeg det slet ikke :) men altså jo ældre jeg selv bliver, jo mere lyder jeg som de gamle damer fra da jeg var ung. Hahaha. Kh Birgitte

   Slet
 5. Tandlæger, bankrådgivere og læger - en tillidssag! Find en du er glad for og hold fast! Det gør jeg. Og kører gladeligt 45 min hver vej, når jeg tager til tandlæge hver 6. måned :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - åh ja lægen, jeg er på min 3. læge i livet (de andre gik på pension). Jeg holder fast ved både lægen og tandlægen (som heldigvis ligger ret tæt på). Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...