søndag den 13. marts 2016

Grønne fingre?

Sponsoreret indlæg. 
Jeg har modtaget en produktprøve på Nelson Garden. Jeg er ikke blevet bedt om at skrive om produktet. Meningerne om produktet er mine egne.

Jeg kan ikke prale af, at have grønne fingre. Jeg bor med vilje i lejlighed og er sådan ca. 0% interesseret i blomster og køkkenhave. Ja, jeg elsker blomster, men overlader det gerne til andre at få dem passet og plejet. Jeg har med andre ord, ingen vild glæde ved at se noget gro, sådan som andre haveentusiaster jeg kender. Min kæreste derimod, er langt mere tålmodig og glad for det med have/altankasse. Sidste år lavede han bla.nogle chili-planter til vores altan. Jeg forsøger nogle gange at holde liv i et par krydderurter, men som regel dør de efter et par uger. Det er lidt som om, de bare ved, at jeg ikke gider...

Jeg var derfor en anelen skeptisk ved at sige ja tak til en produktprøve på Nelson Gardens Easy to Grow-kit. Det er et mini-forspiringsdrivhus med små ‘puder’, hvori der allerede ligger frø klar til spiring. Det eneste, man skal gøre, er at vande, passe og pleje de små planter, og når de er store nok, så plante dem ud, hvor der er mere plads.

Det lyder jo meget nemt. Og det er det altså også. Dog blev kæresten sat lidt på opgaven og vi købte en lille kasse til planterne i Tiger-butikken. Mens kæresten var afsted på kursus, skulle jeg kun huske at vande dem engang imellem. Jeg havde så ikke lige hørt efter, så fik dem vandet oppefra. Det skal man så ikke! Man skal sætte dem 'i blød' i vand i ca. 2 minutter og hælde resten fra. Nå, men fejl begået og planterne overlevede alligevel. Hurra!

Lige nu står de trygt inde i køkkenet og vokser - og kæresten har overtaget pasningen igen, så de klarer det nok. I øvrigt er det tomat og salat, vi har sået og det ville være ret fedt, at kunne bruge egen salat hele sommeren, ik'?!! Tomaterne er lidt mere tricky, så måske et par af dem bliver 'eksporteret' til mine forældre. Så mangler vi blot, at de bliver store nok til at komme ud i altankassen (og at nattefrosten stopper #komnuforår).


6 kommentarer:

 1. Det er skidehyggeligt med minihave i vindueskarmen; men en ClausDalby bliver jeg sgu aldrig :p Lidt har også ret!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. @Anne - jeg er mest begejstret, når det kommer ud på altanen og ikke fylder op indenfor ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Lyder overskueligt. Jeg har desværre heller ikke de store grønne fingre. Troede det en overgang, men nej. Pøj, pøj med planterne. Glæder mig til at se høsten

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - deter til at overskue, men jeg er altså meget spændt på, om man kan gro en tomatplante helt fra bunden (i mit hjem) ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Åh nej, vandede du dem oppefra! ;-) altså Birgitte. Jeg er, som du ved vild med ting, der kommer op af jorden, men der er jo ingen love, der siger, at man absolut skal være vild med det :-)
  Hilsen fra internet-gæsten ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Livsglimt - jamen måske så lukke jeg ørene lidt, da jeg fik den lange forklaring om hvad, hvordan osv. med de der frø... De overlevede heldigvis :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...