torsdag den 3. marts 2016

Bog nr. 7

Bog nr. 7 læste jeg i vinterferien. Der var tid til at fordybe sig, da der er en del transporttid plus tiden om aftenen på hotellet. Så jeg fik læst 'Efter dig' af JoJo Moyes. Fortsættelsen til 'Mig før dig'.
Det er jo en bog i den lette genre. Alligevel blev jeg til tider lidt irriteret på hovedpersonen og den havde heller ikke den samme dybde, som den første bog (som jeg fældede en lille tåre, da jeg læste).

Den kan godt anbefales - alene for at man lige får stillet sin nysgerrighed over, hvad der skete efter den første bog sluttede. 

10 kommentarer:

 1. Er det sådan noget kærlighedshalløj (kan jeg næsten regne ud)? Jeg har ikke læst nogen af dem. Er det ikke sådan noget chick-lit? Godt, at du syntes den var god trods alt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg hader faktisk chick-lit. Men lige Jojos bøger har jeg en stor svaghed for. Ville ønske jeg stadig havde dem tilgode. Har lige læst 'det store spring' og tudet tudet tudet mig igennem slutningen.

   Slet
  2. @Skøreliv - jo, det er chick-lit i ophøjet form ;-) jeg læser det til tider, da jeg slapper helt af med det. Dog læser jeg ikke så meget af genren, som jeg har gjort. Kh. Birgitte

   Slet
  3. @Cille - jeg synes hun er meget svingende i sit forfatterskab. Jeg har ikke læst 'Det store spring', men måske skulle jeg se at få den bestilt?!! Jeg har til gengæld læst hele 'Shopaholic' serien ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Nå, men jeg synes jo ikke det er chick-lit men det er bøger man græder med. Men hvad ved jeg:) Jeg synes bare de er gode og jeg elsker at læse ting, hvor det ikke er 'klogt' eller 'specielt' men bare rent underholdning. Jeg har After You på min bogliste:) og også Det Store Spring. Tak for anbefaling, Birgitte. Jeg læser We All Looked Up i øjeblikekt og den er super. Er kun en tredje del inde men den er go':o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - Jeg tænker bare, hun (JoJo) ikke har særlig mange mandlige læsere - og det er den lette genre, vi er ude i... Men glæder mig til at høre, hvad du synes om den :-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Det er lige før jeg må bede om spoilers ;-) Jeg læste nemlig "Mig før dig" som var rigtig god, noget af det allerypperste i den så frygtelige genre chicklit (seriøst, der er mange gode bøger iblandt, og den VAR god). Men har også hørt 2eren ikke er så god, så derfor har jeg ikke læst den, selvom jeg faktisk rigtig gerne vil vide, hvad der sker bagefter!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Betteskov - jeg kan oplyse, at der er en (måske lidt søgt) overraskelse i bogen, men den er jo hurtigt læst. Så synes du skal springe ud i den ;-) Kh. Birgitte

   Slet
 4. Jeg har også læst begge, og giver dig ret. Jeg var VILD med den første og fældede mere end en tåre, tør jeg godt afsløre.

  Til gengæld har jeg kæmpet mig igennem "The ship of Brides" som bare overhovedet ikke fangede mig. Lige så lidt begrejstret jeg var for den mindst lige så vild var jeg med "Det sidste brev fra din elsker", som jeg varmt anbefaler.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Deborah - Brudeskibet kæmpede jeg mig også igennem. Den fangede slet ikke. Jeg hører fra flere, at hun er temmelig svingende i sit forfatterskab. Denne her var i hvert fald ikke på højde med den første. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...