onsdag den 13. januar 2016

Uventede lyde

Kender I det, når man hører en lyd, der slet ikke skal være på pågældende sted og tid?

Sådan havde jeg det i morges, da jeg skulle afsted på arbejde. Var lige ved at ordne det sidste af tandbørstningen, da jeg gennem børstning og en kørende radio hører lyden af en snemaskine (fejemaskine)

Hvilket jeg synes er mystisk, for jeg har kigget ud af vinduet, da jeg stod op (når rullegardinet skal op) og det var ikke snevejr. 

Da jeg kom ned på gaden, så jeg det var fordi ejendomsfunktionærerne fejede fortovet og spredte salt. Der var nemlig temmelig glat overflade. 

Så det var jo dejligt, at der blev tænkt på os beboere, inden nogen kom galt afsted - og at lyden fandt sin berettigelse. 

God onsdag aften :-)8 kommentarer:

 1. haha godt du fndt ud af, hvorfra lyden kom:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - ja, men de var godt nok tidligt ude. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Åhhhh, det kender jeg godt, he-he..... Snerydningsmaskinen er et godt eksempel på mærkelige lyde, som er helt malplacerede. Lidt som at vågne på en charterferie til lyden af regn. Eller mobiltelefonen, der ringer midt i afspændingsseancen til yoga....
  Godt, at der blev tænkt på jer! Spændende hvor meget sne der kommer de næste par dage!...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mor-monster - åh ja, regn på ferier sydpå. Det er virkelig tarveligt. Her er kommet lidt sne i dag - og de var i gang med at rydde igen til morgen. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Åh hvor dejligt. Altså ikke fordi jeg lige nu er klar til mere sne (som vi ellers har fået), eller fordi jeg er vild med lyden af fejemaskiner (er i det hele taget ikke vild med lyde - kald hende bare lydfølsom/hysse) - men skønt at han lige var fremme i skoene og sørgede for jer! Sådan en vil jeg også have :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - jeg er også lydfølsom (det er kommet med alderen), men i morges vidste jeg sådan set godt, at lyden ville komme igen. Vi har fået nogle centimeter. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Her har vi også en meget effektiv (læs: jeg synes, han er emsig) feje- og saltegut, der kører rundt i de tidlige morgentimer - og støjer. Avisbuddet har ellers fået en el-knallert (er der noget, der hedder det?), så han er helt lydløs og vækker mig ikke længere. Det gør feje- og saltgutten til gengæld.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - jeg er oppe før de rykker ud, så mig generer det knap så meget. Det mest skraldebilen, der bakker ind i nabo-ejendommen, der er forstyrrende (du ved, den der irriterende lyd bip-bip, når de bakker). Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...