tirsdag den 19. januar 2016

Noget om mange indlæg

I går så jeg, at jeg i 2015 har sat ny rekord i antal indlæg på bloggen. 2015 blev faktisk året, hvor jeg fik skrevet flest indlæg - i hele bloggens 5 år lange levetid. 234 indlæg blev det til. Ud af 365 dage. 

Det har egentlig ikke været en bevidst strategi, men jeg nyder at skrive for tiden. Dog er jeg begyndt igen, at holde 'fri' i weekenden. Mest fordi mobil-app'en til bloggen og jeg ikke fungerer godt sammen (det er muligvis en teknik-fejl fra min side)

I 2016 har jeg intet mål omkring bloggen. Andet end at skrive når jeg har lyst. Så måske jeg kommer til at ty til app'en alligevel og så må jeg bare leve med de layoutmæssige skavanker, som det giver (det er sikkert kun mig, der ser det, når alt kommer til alt. Hvem sagde #perfektionist)

Jeg har dog tænkt mig, at fortsætte med 'stilen' - eller mangel på samme - på bloggen. Altså lidt og meget om alt og intet. Jeg ønsker ikke at låse mig fast i en bestemt genre. Derfor kan min indlæg godt stikke lidt i hver sin retning, men her er der altså plads til det hele. Plads til alt fra madopskrifter til dybere indlæg om livets mening... Det trives jeg godt med.


Lille sten helt begravet i sne8 kommentarer:

 1. Kære Birgitte!
  Det er også bare det bedste, når man kommer vidt omkring! Jeg nyder at følge med. Også selvom jeg ikke kommenterer så meget på madopskrifterne! Nogle glemte at sætte x ved 'madøre', da jeg blev bestilt. Faktisk tror jeg mine forældre simpelthen skippede hele afsnittet med ører, for jeg kan jo heller ikke høre... De stritter også lidt... Nå, Never mind! Stort tillykke med din rekord, det er super-flot!!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mor-Monster - tak for ros, bliver helt glad over din kommentar. Det er ikke sådan, at jeg forventer læserne kommenterer på alle indlæg. Slet ikke. Det er rart med kommentarer og debat, men det er ikke hovedmålet (for mig) med at skrive indlæg. Du er meget flittig til at kommentere, så hvis du springer over på madindlæg så er det da helt forståeligt ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Wauw, sikke et blogår du har haft. Et dejligt blog år med skønne indlæg. Jeg har godt nok ikke kommenteret på et eneste sidste år indlæg (…??...), men jeg har flittigt læst med.

  Ligesom dig er jeg heller ikke vild med app'en. Ligesom jeg også synes, at det er vildt irriterende at skrive kommentarer fra mobilen = min lave kommentarfrekvens.

  Jeg glæder mig til at følge med i endnu et år.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Finurligt - Tak fordi du følger med. Som jeg skriver ovenfor, så behøver læserne jo ikke kommentere (selv om jeg selvfølgelig sætter pris på det, når det sker). Og ja, den der app altså! Det er nemmest for mig at kommentere fra mobilen, hvis det er med google login (for den er logget ind altid), men hader også at skulle skrive navn og email fra den der lille mobilskærm. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Jeg kan heller ikke finde ud af appen så nu er vi mange der ikke kan, så det er teknikken der er dum ikke os ;o) Det er fedt at skrive. Jeg skriver for et firma på deres platform og elsker det. Det er en platform med et smalt publikum, da det er sclerose og livet dermed vi skriver om men jeg elsker det:) Det er anderledes til min dagligdagsblog:o) Jeg læser med her så skriv endelig hele tiden.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - jamen så må det jo være app'en, der er dum ;-) men altså, det irriterer mig, at den ikke kan have en fast skabelon f.eks. og at hvis man udgiver kladder, så kommer de ikke på nyeste dato. Øv, for det kunne være så smart!
   Jeg har luret lidt på den anden blog og synes du skriver nogle gode indlæg. Men ja, meget anderledes end din dagligdagsblog. Har du overvejet at skrive lidt mere om sclerose der? Det er jo interessant, også for os andre med begrænset viden om emnet. kh. Birgitte

   Slet
 4. Og det er sådan vi bedst kan lide bloggen! :-) lidt af det hele.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - tusind tak for ros :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...