lørdag den 2. januar 2016

Ferieafslutning og de 9 timer

Det var en dejlig nytårsfest og en lige så dejlig 1. januar. Den blev brugt på sofaen med en masse afsnit af Netflix. Vi ser Suits for tiden og sluger afsnittene i rå mængder. 

Nu er det lørdag og i morgen er sidste dag i juleferien. Det er underligt at tænke på, men snart banker hverdagen på igen og ja, så er der lidt tid til næste ferie.

Jeg stod for forretten til nytåret

Jeg fik ikke taget foto af hovedretten, men vi fik også denne skønne dessert

Midnat

I ferien har jeg været heldig og har kunne sove omkring 9 timer hver nat. Det har gjort godt for mig, kan jeg mærke. Tror det bliver lidt af en hård nyser at komme ned på 7-8 timers søvn igen, som jeg plejer. Jeg har et meget stort søvnbehov og fungerer rigtig godt på de ca. 9 timer. På den anden side, så får jeg dem aldrig, når det ikke er ferie eller fridag.

Januar ser ud til at være en stille måned i min kalender. Det betyder dog ikke, at den bliver sådan, for jeg har allerede nogle tanker om, hvad jeg godt kunne tænke mig at lave i januar. Bla. et besøg på Arken og noget veninde-tid. Vi må se... Det er det dejlige ved et helt nyt år. Kalenderen er endnu ikke så fuld. 

God lørdag til alle jer derude...

8 kommentarer:

 1. Åhhhh, jeg er også sådan et snorketræ, der trives bedst med søvn i rå mængder. Kan slet ikke holde ud at tænke på, at vi skal tidligt op i overmorgen... Det er slet ikke sundt, tænker jeg!
  Kærligst, mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mor-monster - jeg havde planlagt ikke at sove så længe i weekenden, men så skete det alligevel... Gruer godt nok også for i morgen. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg kan ikke huske jeg nogensinde har sovet 9 timer i streg. Jeg klare mig åbenbart fint med de der mellem 5-6 timer med et par afbrydelser:) Flotte billeder:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - åh bare det var mig. Jeg fungerer på mellem 7-8 timer, men i ferieperioder sover jeg helst 9 timer. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Det er ved at være længe siden jeg har snuppet 9 timer i rap. Lyder nu meget besnærende. Vi er også ved at blive mentalt klar til ferie afslutning herhjemme.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - den tid kommer, jeg lover det ;-) kan godt huske de år med små børn og man tror bare aldrig, at man kommer til at sove længe igen... men lige pludselig ;-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Åh, hvor kan jeg genkende det med de ni timer! Jeg får helt ondt i maven ved tanken om at vækkeuret ringer kl. 6 i morgen tidlig. Men det bliver nok godt nok for alle med flere rutiner og mindre laissez-faire... Godt nytår!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Jette - jeg er også tilhænger af hverdagen, selv om det lige nu virker lidt uoverskueligt ;-) men mon ikke det går. Godt nytår og kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...