lørdag den 30. januar 2016

Kolde fødder

Jeg er én af de mennesker, som lider af kolde fødder. Altså fysisk. Til dels også kolde hænder, men fødderne er værst. 

Mine fødder kan være isklumper, når jeg går i seng. Det til trods for, at jeg har siddet med uldsokker og tæppe i sofaen hele aftenen. Jeg laver venepumpeøvelser bare for at pumpe lidt af blodet rundt. Det hjælper sjældent. 

Det er virkelig irriterende, at have kolde fødder!


11 kommentarer:

 1. Jeg er total omvendt og hader at have mine fødder pakket særlig meget ind, kan blive helt desperat over for varme fødder ;).

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - men har du så altid varme fødder? Hvis du ikke har dem pakket ind? Kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg er en mega kold person generelt, altså sådan rent fysisk. Jeg fryser som regel det meste af dagen; går i skiundertøj og har tæpper på mit kontor. Jeg er faktisk så kold, at jeg slet ikke fremgår på den der skærm i zoo ved isbjørnene, hvor man toner frem i en vilkårlig farve alt efter hvor meget varme, man afgiver. Jeg afgiver intet. Jeg er sådan ret meget som et spøgelse. Når jeg går i seng er det sjovt nok min bagdel, der er koldest. I don't get it. Den har jo lissom været placeret i en sofa forinden, og ikke i en dybfryser. Sikkert samme fænomen spm dine tæer; mystisk, men ikke rart....
  God lørdag aften herfra!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - sådan en kollega har jeg også. Hun er kold selv på de varme sommerdage. Men kender faktisk godt til det med bagdelen - her er det bare den, der er varm og som må stritte ud af dynen, når jeg skal sove, hahaha... kh. Birgitte

   Slet
 3. Årh det er bare så anstrengende med kolde fødder. Ligesom dig, kan mine gro til isterninger. Dog mest mine tæer. Sommetider går jeg i seng med uldstrømper på + uldhjemmesko + et xtra fleecetæppe om fødderne - under dynen. Alligevel er tæerne ved at knække af. Og så i løbet af natten - så tøer de op og jeg vågner som regel med brandvarme (og bare) tæer - og alt habenguttet sparket på gulvet i løbet af natten. Hvad sker der for det?

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - åh, kender godt det med at pakke sig ind og så vågne helt desperat og svedende. Kroppen er noget mærkeligt noget ;-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Træls for dig. Mine fødder sover bare hele tiden og har gjort i 8 år. Jeg kan derfor ikke rigtig føle om de er kolde eller varme. Det er så fint nok:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - sover de, som i en stikkende fornemmelse eller kan du bare ikke føle dem? Så slipper du for kolde/varme fødder kan man sige, men det lyder nu ikke så rart... Kh. Birgitte

   Slet
  2. De prikker lidt men de er mere eller mindre følesløse og derfor kan jeg træde på noget uden at opdage det sommetider og sådan. Så kan jeg nemt falde. Egentlig kan jeg nok bedst beskrive det med, at det føles som om nogen har viklet gaffatape rundt om:o) Har vænnet mig til det:)

   Slet
  3. @Mette - ja, man kan vænne sig til meget. Jeg går ud fra, at det er pga din sygdom, at fødderne opfører sig sådan? Kh. Birgitte

   Slet
 5. Jeg har også altid iskolde fødder og fingre, men fryser aldrig (mere, og det har nok noget med alderen at gøre :-)) det er ikke særlig rart at røre ved sig selv, så det undgår jeg, og bare det at hilse på andre mennesker, udløser altid kommentaren, uhh, hvor er dine fingre kolde.

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...