lørdag den 23. januar 2016

Januar-shopping

Jeg har skrevet dette indlæg til lokalavisen (læs det online her). Faktisk er det sådan, at jeg ikke har købt/shoppet særlig meget udsalg her i januar. Et par strømpebukser er det blevet til. Jeg har købt lidt til ungerne og også nogle nye gæstehåndklæder til badeværelset. Ingen tøj dog - og det ligner ikke mig. Men hvad, januar er jo ikke ovre endnu...


Måske har fuldmånen indvirken på shoppe-lyst?

Januar er jo traditionelt udsalgsmåned og hermed chancen for storcentrene for at forlænge juletravlheden en ekstra måned. De gode tilbud skal gerne hive kunder ind, med hjælp fra vinterkulden. For det er jo langt mere behageligt, at kunne ordne al shopping indenfor i varmen. Udsalget kan sagtens foregå på internettet, men de helt store besparelser - og den helt store shopping glæde - kommer ved at finde den helt rigtige frakke eller sko i de butikker, man fysisk besøger (ja, jeg er ikke bleg for at indrømme, at jeg er vild med shopping).

Er der noget, jeg elsker ved Vestegnen, så er det alle de gode (og store) shoppingcentre. Jeg holdt som yngre meget af, at tage til indre København for at shoppe, men alderen og mageligheden har gjort sit indtog og jeg er i dag stor fan af konceptet »alt under ét tag«.
Jeg gider nemlig godt, at kunne hente min postpakke, købe gave til en veninde, kigge på nye bøger og drikke café-kaffe på ét og samme sted. Jeg elsker at gå rundt og snuse lidt til de forskellige butikker. Samtidig med at jeg også lige kan nå at handle dagligvarer og få styr på bogbind til min yngstes skolebog.

Skal jeg ud med min ældste (og meget modebevidste) søn, så er det jo fantastisk, at selv om vi skal besøge mindst to butikker, så kan vi gøre det i ro og mag uden at skulle gå/køre fra sted til sted. Og min til tider utålmodige yngste kan bruge lidt tid i legetøjsbutikken, mens jeg kigger på tøj (til mig selv).

Det er dejligt at gå i de forskellige centre, for de har hver deres styrke og selv om nogle butikker er samme kæde i de forskellige centre, så er indretning og udvalg tit meget forskelligt. De forskellige butikker bugner af inspiration og kan sagtens konkurrere med butikkerne i centrum af København. Mange centre herude har desuden lokale produkter i deres butikker. Og mange specialiteter er billigere end i centrum af København. Noget af det gode ved de forskellige centre er også det store udvalg af restauranter. Her er ingen fine fornemmelser og alle er velkomne. Tit koster maden ikke alverden, trods kvaliteten ikke fejler noget.


Der er kort sagt noget for (næsten) enhver smag derude i de forskellige storcentre på Vestegnen. Og det synes jeg egentlig, er værd at støtte op om.


7 kommentarer:

 1. Uhhhh, jeg ELSKER også at shoppe!! Både reallife og netshopping! Lagde også hårdt ud i starten af januar, først med tøj til ungerne (der røg første tudse), og derefter et par støvler til mig selv på Zalando (der røg anden tudse) - men da det kom Mand for ørene blev han helt bleg og spruttede: "Er du godt klar over hvor MANGE regninger vi skal betale her i januar??" - og det havde jeg lissom ik været heeeelt klar over. Støvlerne levede heldigvis ikke helt op til mine drømme, så de blev returneret. Jeg går nemlig i panik - helt som beskrevet hos Cille - og siden da har vi spist virkelig meget rugbrød og havregryn. Jeg håber dog at der er lidt udsalg efter næste løn er tikket ind på kontoen; jeg har nemlig i den grad shoppefeber......
  God lørdag fra mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - jeg ved heller ikke, hvorfor jeg ikke har shoppet udsalg i år. Jeg har bare ikke haft lyst til at få mere i garderoben (gisp!). Åh håber ikke du er helt i panik. Kender godt følelsen lidt, men ja, shopping er bare dejligt! Kh. Birgitte

   Slet
 2. Uh... jeg elsker at shoppe - helst online dog:) Vi har handlet lidt udsalg her i januar men jeg gemmer goddt på penegene til vi skal til England i påsken. Vil hellere shoppe der:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. ups beklager de lidt for mange bogstaver i nogle af ordene. Er vist lidt træt så må da vist hellere hoppe i seng:) nat nat

   Slet
  2. @Mette - Jeg går også mere og mere over til nettet. Dog vil jeg gerne prøve mit eget tøj inden jeg køber det, så ofte skal jeg i butikkerne. Men jeg klarer det ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Jeg har også fået lidt ud af udsalget i år. Min 6 år gamle vinterjakke fik en velfortjent udskiftning og lidt derudover er det også blevet til. Vi har desværre ikke råd til de helt vilde shopping udskejelser - dertil har vi aaaalt for mange børn på domicilen:-))

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja, her blev det også mest til ungerne, selv om jeg er heldig at den yngste kan arve fra den store. Håber du fik en dejlig ny jakke. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...