torsdag den 14. januar 2016

Pæn og lækker stil

Kæresten og jeg ser en del forskellige serier på Netflix. Én af dem er Elementary, en Sherlock Holmes spin off med Lucy Liu som Watson. 

Noget af det fede ved den serie, er den tøjstil, der er valgt til Watson. Den er virkelig inspirerende og total hip. Tøjet er nemlig sjældent helt tætsiddende/stramt, men meget mere komfortabel i udtryk. Masser af sweaters, cardigans og t-shirts, som passer godt til vores klima pt. - og til mig. Der er også tunika, nederdele og kjoler - og masser af lag-på-lag. Jeg bliver virkelig inspireret, trods stilen er et stykke fra min egenSelv om Liu selvfølgelig er tynd og ikke særlig høj, så er stilen i min optik meget brugbart til alle os andre helt almindelige mennesker. 


Se nogle af de tidlige styles her eller her. Tjek også dette blogindlæg, hvor der rent faktisk er en del gode styles samlet... Tjek også hendes smykker, sko og tasker. De er virkelig fede. 

Eller du kan jo bare se serien, den er faktisk meget god.


4 kommentarer:

 1. Det er altid bare så dejligt at blive inspireret. Jeg synes tit jeg kommer til at sætte mine ting sammen på den samme måde om og om igen, så det er godt lige at få rystet posen lidt... Skønt med gode serier! Jeg selv er stadig stucked med Sex and the City. I love!!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mor-monster - ja, jeg ender også tit med den samme kombi af tøj, hvilket også kan være godt. Men trænger nogle gange til at få lidt inspiration. SATC har jeg aldrig rigtig set, gik død efter de første afsnit, men så hele første sæson før jeg stod af ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Inspiration er altid godt - tror dog jeg er for stilløs/har for meget min egen stil til egentlig at interessere mig nok for det :-/...
  Nå, men anden anbefaling er forestillingen Puntila på det kongelige. Den var FANTASTISK - teater kan være tørt. Det var det ikke overhovedet. Faktisk skide sjovt og godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - tak for anbefaling... og normalt er jeg også meget sikker i egen stil, men jeg kan godt blive lidt træt og trænge til at prøve lidt nyt. Det behøver jo ikke være med nyt tøj, bare en anden kombi, som man ikke havde tænkt på :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...