mandag den 25. januar 2016

Weekend med sko

Det har været weekend. Og jeg har fundet et par sko. Det lyder måske lidt underligt, men jeg har verdens mest besværlige fødder. Og ingen pæne selskabs-sko. Dvs. jeg var til bryllup i december i nylonstrømper og åbne sommer-sandaler. Og samme nytårsaften. Om lidt skal jeg til en 50-års fødselsdag og senere på året skal ældstesøn jo konfirmeres. Så jeg har brug for nogle pæne sko, med en lille hæl.   Så lørdag stod den på shopping i Fields. Jeg fandt et par Tamaris ret hurtigt og de var både ok i pasform og pris. 

Faktisk var det en kombi-tur, for kæresten og jeg var også ude og spise frokost. Vi var på Gorm's og få pizza. Det er anden gang vi er der og helt ærligt, pizzaerne er altså lidt over-priced. Og bestikket er ikke så godt, især kniven er umulig at skære med, da bunden ikke er sprød under fyldet. Kombinationerne af fyld er helt klart det, der trækker op her. Og den lidt pudsige indretning. Søndagen blev brugt på Arken sammen med veninde B. De har for tiden en meget speciel udstilling med Gerda Wegener. Jeg kendte hende ikke, men det var en meget fascinerende historie om hende og hendes mand. Og så fik vi en utrolig dejlig frokost i caféen derude. Og en kaffe og masser af snak. 

Lynhurtigt er det blevet hverdag igen, med arbejde, vasketur og træning senere i aften. Kunne ellers godt have brugt en fridag til! God mandag derude...

NB. Der er ikke noget sponsoreret i dette indlæg, blot anbefalinger fra mig.

12 kommentarer:

 1. Det lyder som en skøn og indbringende weekend! Arken, er altid skøn, synes jeg... Håber din uge bliver lige så god som weekenden!
  P.S. Tillykke med dine nye sko, det er altid til at svæve højt på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - ja Arken er skøn, men blevet lidt dyr (eller måske var det bare, fordi vi også spiste der). Håber du får en dejlig uge også :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Man kan ikke sige, at min blog handler meget om 'fashion' - men jeg har en fetish for stilletter. Og kjoler. Begge dele har jeg mange af. Det er ikke sidste nye alt sammen men jeg elsker det. Tillykke med skoene. Pumps gør virkelig altid noget godt for holdningen og benet.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - åh ville ønske jeg kunne gå i stiletter... eller bare hæle til daglig. Men det går bare ikke. Jeg er dog begyndt at gå mere i kjole ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Ih, lyder som en super weekend:o) Fede sko, dem håber jeg du bliver glad for:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - jeg håber også, der er lige i øjet ;-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Så cool at finde sko, så både passer i fodform og prisniveau. Tillykke! (for jeg oplever også at det kan være en udfordring). Og så er dine nyondkøbte sko i øvrigt mega pæne :-)
  Velkommen hverdag *suk* men ha' en rigtig (fortsat?) god uge. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - tak, jeg er også godt tilfreds med dem. Selv om jeg ville ønske, at jeg kunne gå i stiletter bare en gang imellem. Men det går bare ikke. Fortsat god uge til dig og dine. Jeg er desværre løbet ind i en omgang ond hovedpine, som er på 3. dag nu. Æv. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Sikke fine sko! De ser både elegante og behagelige ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Emilie - tak, jeg er også godt tilfreds (selv om jeg ville elske et par stilletter). Kh. Birgitte

   Slet
 6. Pæne sko.
  Kender godt det med besværlige fødder...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Kim - det er så irriterende, når man bare kan se alle andre hoppe i hvilken som helst par :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...