onsdag den 27. januar 2016

Lang januar

Jeg er gået hen og blevet lidt januar trist og træt.

Jeg er i hvert fald træt om eftermiddagen, når jeg kommer hjem fra arbejde. Måske det også har noget at gøre med mørket lige nu. Synes det grå hænger godt fast i hele dagen.

Det har været en lang januar og jeg glæder mig til februar. Alene lyset, der kommer mere af i februar-dagene, glæder jeg mig til. Plus min fødselsdag og vores skiferie. Januar-blues - snevejret tidligere på måneden


15 kommentarer:

 1. Og jeg synes at januar er blæst hastigt afsted, og jeg forstår egentligt ikke, hvornår vi lige landede her allersidst i måneden. Det er gået hurtigt. Og resten af årets måneder, må gerne gå lidt langsommere ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan har jeg det også. Skulle skrive under idag på arbejde og måtte til min overraskelse skrive 27.1! Hvor blev måneden lige af. Har slet ikke haft den sædvanlige træge januar-stemning

   Slet
  2. @Cille & @Liv - lucky you! Jeg synes, den har været ekstra lang i år. Februar plejer at blæse afsted for mig og sådan bliver det nok også i år :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Enig med Liv om at resten af året rigtig gerne må hænge lidt i nødbremsen. Alt for hurtigt er det gået! Specielt sommerferien vil jeg gerne bestille i slowmotion....
  Enig med dig Birgitte omkring at den er MØRK, og man er træt.... Suk!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - åh ja, sommerferie. Har lige bestilt rejse og glæder mig til varme og sol. Kh. Birgitte

   Slet
  2. Ej har du beastilt ferie - FEDT. Hvor går turen hen?

   Slet
  3. @Cille - det må jeg ikke sige endnu, børnene får det først af vide i morgen... men det er en spansk ø ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Det er da også meget at se frem til i februar med både ferie og fødselsdag. Min januar er fløjet afsted, men kan godt mærke at det bliver godt med lidt mere lys og varme. Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja, og havde endda glemt (?!!) at vi begynder måneden med en 50-års fødselsdagsfest med overnatning. Efterfulgt af fastelavn :-) kram Birgitte

   Slet
 4. Jeg har det som tidligere skrevet meget værre med november og ser egentlig januar som ret (alt er relativt!) overkommelig. Men mange har det jo som dig, og så er det da godt for dig, at der er så mange ting at se frem til i februar. Det gør det hele lidt mere udholdeligt. Jeg glæder mig også til vinterferien :-)

  PS: Faktisk er dagen allerede tiltaget med over en time :-) Det er bare lidt svært at mærke lige nu, hvor manglen på sne har gjort det hele mørkere igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - du har ganske ret og egentlig plejer jeg heller ikke at være så nedkørt af januar. Måske jeg også har en anelse af noget stress indenover. Jeg prøver at være bevidst om det og kan glæde mig nu, kl. 15.44, over at det stadig er lyst! Jubi.. Kh. Birgitte

   Slet
 5. æv da, godt det snart er februar:) Jeg synes vi haft såååå travlt her i januar så kunne godt tænke mig, at der lige blive skruet ned for tempoet i februar:) Og mere lys er altid dejligt. Det er heldigvis på vej:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - føler mig helt alene med den lange januar nu ;-) men kun 3 dage tilbage, så er det allerede februar og jeg har et virkelig stort indviklet program med alle mulige aftaler. Kh. Birgitte

   Slet
 6. Hvor er det sjovt. Jeg har det også sådan, at januar bare forsvandt :-) meget opmuntrende kan jeg godt forstå ;-) men nu er den i hvert fald snart slut.
  God weekend Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. @Livsglimt - sidste dag og i morgen februar - hurra! Håber du og dine har haft en dejlig weekend. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...