mandag den 11. januar 2016

Gæsteblogger #6

Som blogger bliver jeg nogle gange kontaktet med henblik på at reklamere, teste eller informere om forskellige ting og emner. Det er dog langt fra så ofte, når man er en lille blogger som mig. Det er heller ikke altid, jeg takker ja. Men her i sidste uge fik jeg en mail, om jeg ville lægge væg til et gæste-blogger-indlæg. Det har jeg gjort før. (Her var det dog mig, som havde kontaktet andre bloggere) - og nu går jeg det så igen. Så her kommer indlæg fra Marianne, som ikke er blogger, men selvstændig. Og små iværksættere vil jeg gerne hjælpe lidt på vej. Så jeg håber, at I vil tage godt imod Marianne og hendes indlæg.

Børnelegetøj blev Mariannes levevej
Først skal du, hurtigst muligt, have en uddannelse. Så et 37 timers fuldtidsjob og gerne et par børn også. Sådan skal det helst forløbe, hvis man skal leve op til de krav samfundet stiller. Men husker vi egentlig at stoppe op og lytte til vores egne drømme?


I januar 2015 stod jeg med mit bevis på, at jeg nu var uddannet pædagog. Trods samfundets syn på pædagoger var jeg virkelig STOLT. Jeg brændte for at arbejde med de yngste børn i vuggestuen, men jeg havde stadig en gammel drøm, som under hele uddannelsen havde lagt og luret. En drøm som jeg jo godt kunne se var skør, når nu jeg havde taget en uddannelse og var i fuld gang med at søge et job - helst fuldtid selvfølgelig!

”Heldigvis” hang pædagogstillinger ikke på træerne på det tidspunkt, og det skulle vise sig at blive lidt af en udfordring at finde job. Jeg kom derfor ind i dagpengesystemet og følte virkelig det pres, som mange arbejdsløse oplever. Jeg kunne mærke at jeg var nødt til at gøre noget drastisk. Jeg var ikke glad og min store drøm om at starte en webshop pressede endnu mere på end nogensinde før. Heldigvis havde jeg en god opsparing, som jeg havde gemt i tilfælde af, at min drøm en dag skulle udleves og jeg besluttede mig for at tiden var inde til at forsøge. På den måde blev Barnetsverden.dk pludselig en realitet og jeg havde nu et fuldtidsjob, og lidt mere til.

Jeg har altid haft en stor drøm om at starte en webshop, som skulle levere kundeservice ud
over det sædvanlige og give kunden en fantastisk købsoplevelse. Med min pædagogiske baggrund var det oplagt at vælge et felt, hvor jeg kunne bruge min faglighed og valget endte derfor på legetøj til de 0-6 årige børn. Jeg undersøgte markedet og kunne straks se en mulighed. En webshop med kvalitetslegetøj, hvor kunden kunne få vejledning i forhold til barnets udviklingsområder i stedet for udelukkende at købe legetøj ud fra barnets alder og køn. 


Målet med Barnets Verden skulle derfor være lækkert kvalitetslegetøj, suveræn kundeservice samt pædagogisk vejledning. Jeg gik straks i gang med at finde spændende mærker til shoppen og specielt trælegetøj vandt mit hjerte. Mit job består derfor i øjeblikket af mange forskellige funktioner - såsom indkøb af legetøj, pakning, kundeservice, marketing samt tekstskrivning. Min arbejdsuge er derfor ikke den traditionelle 37 timers uge, men derimod nærmere en 60 timers arbejdsuge – og alligevel har jeg aldrig været gladere end jeg er nu. Jeg nyder at gå på arbejde og knokle for at give kunderne den bedst mulige oplevelse og selvfølgelig glade unger, som nyder godt af det lærerige kvalitetslegetøj.

Den vigtigste læring i hele processen har for mig været, hvor vigtigt det er at følge sine drømme og nogle gange bare turde at tage springet.

3 kommentarer:

  1. Tillykke med springet og den fine butik. Har selv haft en webshop, som desværre blev for tidskrævende med fuldtidsjob ved siden af, men kunne sagtens finde på at starte en ny op om et par år. Pøj pøj med projektet

    SvarSlet
  2. Marianne Guldager13. januar 2016 kl. 13.04

    Tusind tak :-)
    Lyder også spændende med dine tanker om en ny webshop om nogle år, Dorte.

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...