fredag den 1. januar 2016

Nytårs-status

I går tog vi afsked med 2015. Jeg glæder mig til 2016, men har også en del aktivitet i foråret, som allerede skal løbes i gang. Mere om det senere...

I begyndelsen af 2015 havde jeg nogle ønsker, som kan læses her. Jeg har nået det hele, undtagen det med sundhed og løb. Jeg er nemlig helt stoppet med at løbe. Og jeg har det ikke engang skidt med det. Jeg har accepteret, at lige nu så er motivationen der ikke. Jeg ved ikke, hvornår den kommer igen, men jeg har besluttet mig for, ikke at have dårlig samvittighed over det.

Ønsker for 2016 - dem har jeg faktisk ikke tænkt (endnu). Jeg tror, at det nye år skal være helt uden bindinger, ønsker eller andre håb. Det skal bare være. Og blive som det kan, med den energi, jeg kan ligge i de forskellige dage.

Jeg begynder arbejde på mandag. En dejlig ferie er næsten slut og jeg har nydt, at holde fri, slappe af og hygge med familien. Det har været godt - og det skal det nye år også nok blive.

Rigtig godt nytår til alle jer derude. Tak fordi I læser med og fordi I smider en kommentar i ny og næ. 2016 skal nok blive fantastisk!


16 kommentarer:

 1. Også godt nytår til dig og dine kære!
  Selvfølgelig bliver 2016 et skønt og fantastisk år - det må vi sørge for:-) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne - og ja, lad os være en aktiv del af et godt år 2016 :-) Kh. Birgitte

   Slet
 2. Rigtig godt nytår til dig og dine:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette - og i lige måde. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Rigtig godt nytår søde Birgitte. Jeg er sikker på 2016 bliver et super godt år. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Dorte - det er jeg også helt sikker på. Kram B

   Slet
 4. Tak Birgitte - det lyder som et skønt ønske for 2016, bare at være. Godt nytår. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt nytår Liv - og ja, læste også i dag noget om at være mere til stede, men også anerkende andre for deres indsats. Det satte lidt tanker i gang :-) kh. Birgitte

   Slet
 5. Jeg er enig med Liv - det er nu skønnest bare at være!
  Rigtig godt nytår herfra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det helt sikkert søde Mor-Monster. Godt nytår til dig og dine også. Kh. Birgitte

   Slet
 6. Tak for alt det du deler på Bloggen. Med ønsket om et godt 2016.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme MyRic og godt 2016 til dig og dine også. Kh Birgitte

   Slet
 7. Godt nytår! Jeg synes det er fornuftigt at droppe den dårlige samvittighed over ikke at løbe. Det er en skøn sport, men er motivationen der ikke, er det total tortur. Måske får du lyst igen, måske er der en anden slags træning, der er bedre for dig?
  Dejligt ikke at have for faste planer - hvis du alt i alt er på et godt sted i dit liv, er det jo dumt at hoppe for langt væk :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Betteskov - og godt nytår til dig :-) jeg træner også cross-fit og har gjort i 1½ år nu. Dog ikke så meget som dengang jeg løb. Du har fuldstændig ret. Jeg burde finde noget andet, som jeg havde lyst til. Desværre er det bare knap så fleksibelt som løb - og jeg kan ikke tage mig sammen til hjemmetræning på stuegulvet. Kh. Birgitte

   Slet
 8. Rigtig godt nytår til dig. Nyder at læse med, og glæder mig til at se hvad 2016 bringer dig. Godt du har droppet den dårlige samvittighed over løbeskoene er sat på hylden. Den kan ikke svare sig.
  Kærlig hilsen RIkke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - godt nytår :-) og ja, jeg er ved at lære at sige (mere) pyt til tingene og ikke have så dårlig samvittighed/bekymre mig for meget. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...