torsdag den 21. januar 2016

Færdig med bog nr. 3

Jep, den er god nok. Jeg er færdig med bog nr. 3 #25booksin2016

Denne bog er i den lette genre. Tænk JoJo Moyes, Kinsella, Fielding, Marian Keyes med flere. Den er hurtigt læst og har som fordel meget små kapitler, som gør den god at læse lidt af gangen i. 

Den er perfekt ferielæsning, men da jeg har stået på venteliste på biblioteket, så var det altså her i kolde januar, den kom i hus. Bogen handler om kærlighed og familie tilsat en god portion humor.

Uforpligtende og letlæst - det er der også brug for nogle gange. Læs også anmeldelse her.

Nu har jeg ikke nogen ny bog liggende parat - og kommer først på biblioteket i weekenden, så kom gerne med anbefalinger til nye bøger i kommentar-feltet. 

15 kommentarer:

 1. Du er sgu' vild! Jeg har læst én bog i januar (Alt det lys, som ingen ser), og den var skøn! Er nu igang med nummer to, men i forhold til dig er jeg en sløv padde!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mor-monster - den er nemlig skøn, læste den i efteråret :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Wauv, du får pløjet nogle bogstaver.
  Hvis du er til John Moyes så er fortsættelsen til "Mig før dig" også værd at læse. Den hedder "Efter dig"
  Og så er jeg blevet bidt af serien om Iqbal Farooq. Nok en serie for større børn, men synes bare de er sjove og skildrer virkeligheden på en finurlig måde. Lidt ala Far til fire på Blågårds plads.

  SvarSlet
  Svar
  1. @MyRic - jer er en hurtig-læser og prøver at skære ned på TV og læse i stedet. JoJo Moyes har jeg læst en del af, men ikke den seneste. Den må jeg prøve at få fat i. Iqbal læser min søn på 10, så jeg kender alle bøgerne (får fyldige referater). Kh. Birgitte

   Slet
 3. hold da op, du spilder sørme ikke tiden. Men med det tempo er det da vist 250booksin2016 ;-) det lyder som en bog der passer til mit temperament lige nu. Den skal reserveres - tak for anbefaling.
  Kærlig hilsen RIkke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg overvejede også om jeg kunne nå én bog om ugen, men når skole begynder ved jeg, at jeg ikke får læst meget skønlitteratur. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Åh sejt:) Jeg er slet ikke kommet ordentlig i gang med bog nr to. Tiden har ikke lige været der - ved ikke lige, hvad der sker for januar og vi-skal-noget-eller-ungerne-skal-noget-hele-tiden. Måske det kan stilne af nu så jeg kan få læst:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - kender godt det med tiden, men for mig er januar god med en kop te og en bog i sofaen. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Sådan Birgitte. Du slår alle rekorder. Det var da ikke 25 bøger i januar, eller hvordan?
  Bogen lyder i øvrigt, som en af dem, jeg også vil kunne komme igennem.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - argh, jeg læser generelt hurtigt, men jeg 'tanker' også op, for når skole begynder i næste måned, så står den på fag-litteratur big time. Kh. Birgitte

   Slet
 6. Jeg har en masse forslag til bøger, men det kommer jo lidt an på, hvad du leder efter? Kirsten Hammanns bøger (feks En dråbe i havet) er sjove og meget aktuelle i forhold til at være kvinde på vores alder i dagens Danmark (og bestemt ikke uden humor og bid!). Stine Pilgaards "Min mor siger" er genial, men toeren, Lejlighedssange, var jeg ikke helt så vild med. Ved ikke hvordan du har det med klassikere, men Stolthed og Fordom er altså værd at læse, og heller ikke uden humor! Selv er jeg igang med Jesper Steins Nørrebrokrimier, de er lidt hårdkogte, men god research og realistiske (dog lidt vilde) plots...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Betteskov - jeg har læst maaange klassikere, mest på universitetet - og på engelsk, også Pride and P... Tak for anbefalinger, dem må jeg kigge på. Jeg læser generelt meget forskellige genre og kan godt hoppe fra en krimi til Helle Helle. Kh. Birgitte

   Slet
 7. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 8. Mormor hilser og siger undskyld! Den er altså god. Hvis man som jeg ikke er så vild med fantasy skal man være lidt tålmodig med den i starten, men den synes jeg virkelig var skøn!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Lisbeth - jeg har hørt meget godt om den, så den ryger med på min liste. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...