søndag den 3. januar 2016

Give Away - Masterclass kogebog

Jeg havde jo god respons på min første give-away, så tænker, at vi napper én til her i mørke, triste og lange januar.

Jeg havde ellers planlagt den til december, men helt ærligt... der var de første 1.000 give-aways, julekalendre og præmier på diverse blogs, så jeg ville hellere vente til januar.Jeg udlover mit eget eksemplar af Thomas Castberg kogebogen Masterclass. Den er signeret af selve forfatteren. Jeg har bladret i den et par gange, men aldrig brugt den. Og det er der jo ikke meget ved. Så nu har du chancen for at vinde den. 

Læg en kommentar til dette indlæg inden søndag d. 10. januar, kl. 20.00, hvis du vil være med i lodtrækningen. Husk at skrive din mail-adresse, så jeg kan få fat på dig, hvis du skulle være heldig at vinde. 


Jeg trækker lod blandt alle kommentarer. Jeg sender bogen til en vinder med adresse i Danmark. Konkurrencen er ikke sponsoreret på nogen måde. Det er min bog og jeg betaler selv porto (det bliver nok B-post efter jeg så de nye portotakster, wow).

Held og lykke!


21 kommentarer:

 1. Ville elske at vinde den her til min plejemor :). Hun elsker at prøve nye opskrifter af :).

  Colleandresen@gmail.com

  SvarSlet
 2. Den gad jeg da godt vinde! Må indrømme, jeg er lidt doven med at eksperimentere i køkkenet, når der både skal passes, arbejde, træning og familie/venner, så bliver der satses lidt på det sikre... Hvis jeg skulle være heldig at vinde, vil jeg prøve at være mere kreativ i køkkenet :-) Jeg kan træffes på skov_jane@yahoo.com

  SvarSlet
 3. Det ville være skønt med lidt ny inspiration til madlavningen, jeg elsker at afprøve nye opskrifter.
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 4. Jeg elsker kogebøger og ville da rigtig gerne give bogen et nyt og kærligt hjem. Lisa_k_t@live.dk

  SvarSlet
 5. Indrømmet... jeg kender ikke meget til Thomas Castberg, men en ny kogebog kan altid gøre mig nysgerrig, så selvfølgelig har jeg været inde og søge på anmeldelser om den. Og jeg elsker det, jeg fandt :-D

  Retterne er afbildet trin for trin. Den ultimative bedste form for "Læs og forstå" i min verden.
  Ikke en masse unødvendig "snak"... som virker forstyrrende.
  Trick og tips... hvem kan undvære det??

  Som du nok kan fornemme, er jeg utrolog begejstret. Så jeg smider helt klart 1 lod og krydser fingre :-D

  piahaun@gmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg er med :)
  Louise Olsen

  SvarSlet
 7. Jeg har et svagt punkt for kogebøger, så prøver lykken.
  fam.nyegaard@gmail.com

  SvarSlet
 8. Det ville være skønt med ny inspiration til nogle lækre retter. :-)
  arenkild@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Det ville være lækkert med noget lækkert inspirerende mad :)
  idawestphall@hotmail.com

  SvarSlet
 10. SÅ lækkert!
  - Mark (kirkeskolen@hotmail.com)

  SvarSlet
 11. lækker konkurrence :)

  maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 12. Den kogebog kunne jeg godt bruge, og så er han jo ganske pæn at se på, så det er win-win!

  KH Anne W.
  anne_wegmann@yahoo.dk

  SvarSlet
 13. den vil jeg gerne vinde, elsker kogebøger :-)
  Synes du er så sej at du selv sponsorerer dine give aways.

  kærlig hilsen Rikke
  rmollerolesen@gmail.com

  SvarSlet
 14. Den ville jeg gerne give min mand, der er begyndt at lave mad, og det er lidt af en opgave for ham, så en af hans venner mente, at han burde have et lille kursus.

  SvarSlet
 15. Uh.. en kogebog jeg ikke har hørt om. Jeg håber jeg er heldig :-)
  linefugl09@gmail.com

  SvarSlet
 16. den vil jeg gerne vinde til min datter
  kh
  jane z

  SvarSlet
 17. Krydser fingre :-)

  selinedam@hotmail.com

  SvarSlet
 18. Jeg krydser fingre!! :-D
  Tjek også min konkurrence på min blog
  www.artbymt.dk

  SvarSlet
 19. jeg elsker nye opskrifter så en fantastisk giveaway
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 20. Jeg elsker at læse opskrifter, så jeg vil super gerne være med
  Kh.
  Anne-Marie ama(at)grafvika.dk

  SvarSlet
 21. Min mand er vild med Masterchef, hvor han er med i, så den vil jeg gerne vinde :)
  miekrumme(a)hotmail.com

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...