onsdag den 20. januar 2016

Tankevækkende

Jeg vil gerne lige anbefale dette indlæg ovre hos Cille. Det handler om (økonomisk) angst og er et meget åbent og personligt indlæg. 

Det har sat nogle tanker i gang hos mig. Der er masser af elementer i indlægget, som jeg kan nikke genkendende til - i større eller mindre grad. Og jeg synes, det er virkelig stærkt at kunne nå til erkendelsen af, hvad problemet er - og hvad det bunder i. Stor anbefaling herfra. 

6 kommentarer:

 1. Åh altså Birgitte. TAK. Hvor er du sød. Og godt jeg ikke er den eneste tosse derude 😃😜.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - du er slet slet ikke en tosse! Jeg fungerer også bedst med opsparing og styr på udgifter og indtægter. Og jeg kan også godt lide, når der nogle gange bliver åbnet lidt for posen med vores svagheder. Samtidig med at du viser styrken, ved at kunne reflektere over det. Impressed! Kh. Birgitte

   Slet
 2. Absolut ikke eneste tosse! Jeg er med på vognen!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mor-monster - også mig :-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Tak for anbefalingen. Fint, personligt, reflekteret. Så er jeg på :-)
  Kh Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. @Lisbeth - velbekomme, vi skal huske at anbefale hinanden, når man ser noget godt :-) Kh. BIrgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...