søndag den 17. januar 2016

Dejlige stunder

Denne weekend har været fyldt med dejlige stunder. Cykeltur med yngstesøn og efterfølgende café-besøg. Og en lørdag aften, hvor min veninde holdt pige- fødselsdag. Det var en helt igennem dejlig og hyggelig aften, som både bød på snak, drinks, grin, god mad og dans. Jeg kom hjem kl. 3 om natten og det er godt nok lang tid siden, jeg har været ude så sent (bortset fra vores nytår)


I dag, søndag, har været god. Oprydning og rengøring af børneværelse og en gåtur i kulden, som endte med varm kakao. Dagen sluttede med jordskokkesuppe og muslinger og nu tv, inkl. slik og chips. 


Jeg gider ikke tænde computeren og derfor slutter dette indlæg nu... jeg skal nok svare på kommentarer i morgen. God søndag aften. 


11 kommentarer:

 1. Det lyder som en helt igennem skøn weekend fyldt med stjernestunder! Jeg er vild med dit billede med stenene (det overrasker dig nok ikke!). Jeg håber din uge bliver lige så god som weekenden!
  Kærligst, mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mor-monster - stenene er faktisk til nedsivning af regnvand ved husmuren hos min farbror og tante, men meget fint med sne på :-) god uge til dig også. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Det lyder som en dejlig weekend fyldt med gode stunder og lækkerier. Jeg har udsalgshoppet i dag, og har allerede fortrudt, at jeg "efterlod" en frakke og cardigan i den ene butik - men det har min konto nok ikke ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Finurligt - åh det kender jeg, trykkede en fin taske fra Adax med 50% UD af kurven på Magasin.dk og fortrød det godt nok, da de andre varer kom hjem... men så blev den til et fødselsdagsønske i stedet. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Lyder som en herlig weekend i godt selskab. Min har været fyldt med op- og udrydning og idag blev det til en skøn tur på Aros. Kh herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - Aros lyder hyggeligt (og varmt) :-) god mandag og kram, B

   Slet
 4. Lyder som en skøn skøn weekend:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - det var det bestemt også. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Det lyder godt nok også hyggeligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Livsglimt - det var det også, mere af den slags :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...