mandag den 18. januar 2016

Bog nr. 2 er læst

I forlængelse af dette indlæg, så er jeg nu færdig med bog nr. 2. 

Jeg læste 'Logbog fra et livsforlis' af Erik Valeur. Jeg var i forvejen ret begejstret for hans bog 'Det syvende barn' og i denne bog er der også klare referencer til personer og handlinger i den anden bog. Den var god, men den er ikke særlig hurtig-læst (for mig i hvert fald) for der er virkelig mange lag i fortællingen. Det sætter mange tanker i gang. 
Læs desuden en fin anmeldelse af bogen her. Og se evt. mere inspiration til bøger på #25booksin2016.


12 kommentarer:

 1. Den må også på listen.... Som godt nok er ved at være liiiiiidt lang, efterhånden! Jeg blev færdig med 'Alt det lys ingen ser' i weekenden, den var forrygende! Mest bagefter, faktisk; har lyst til at begynde forfra!
  God læselyst med den næste!
  Kærligst, mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mor-monster - åh, du har fuldstændig ret. Det er faktisk først bagefter man ved, hvor fantastisk en bog 'alt det lys...' er! Og ja, jeg havde også lyst til at læse den igen. Det er en af de bedste bøger, jeg læste i 2015. Kærlig hilsen Birgitte

   Slet
 2. Pyha. Jeg kunne godt lide det syvende barn ... men den var også sådan ret barsk - og så alligevel ikke. Spændende med referencerne. Mega imponeret over at du kan skrive "bog nr. 2" og vi har den 18. januar ...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - den er hård og det er denne til dels også. Men måske lettere at sætte sig selv ind i. Handler meget om menneskets 'natur'. Og ja, jeg er en hurtig-læser :-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Gik for længe siden i gang med det 7. barn, men gik også i stå. Har ind i mellem fat i den, men det bliver ikke til mere, i hvert fald ikke lige nu. Fedt du har læst 2 bøger, her den 18. januar :-) kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg kender flere, der har det som dig. Gået i stå i 'det syvende barn'. Den er lang tid om at få hoved og hale i tingene, men så er den til gengæld også rigtig god. Men speciel skrivestil. Denne er mere main-stream vil jeg sige. Ja, elsker at læse. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Tak for anbefaling. Har ikke læst Det 7. barn, da jeg nok har læst lidt for mange kommentarer i tråd med Rikkes, og så er Logbog måske ikke nogen særlig god ide at kaste sig over - eller hvad?

  Du er godt nok hurtig. Jeg har vist nærmere læst 2 sider i år. Det går virkelig sløvt for tiden.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - man kan godt læse den uden at have læst 'det syvende barn'. Den læste jeg, da den udkom og det er efterhånden nogle år (og bøger) siden og jeg kan ikke huske alle detaljer. Jo, jeg er hurtig-læser og elsker at sidde med en bog - ser ikke så meget TV for tiden. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Tak for bog anbefalinger:o) De er noteret:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - velbekomme :-) Har du læst 'det syvende barn'? Kh. Birgitte

   Slet
 6. Den er hermed noteret i listen over de mange bøger, jeg gerne vil have læst :-). Tak for anbefaling.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - velbekomme, og selv tak. Du er også god til at anbefale :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...