onsdag den 14. oktober 2015

Lidt supplement til det sorte

Eller mere om shopping...

Jeg har før skrevet lidt om det med mest at gå i sort tøj - både her og her. Og da jeg har konstateret, at det med storblomstret eller farvestribet tøj aldrig bliver min stil, så 'pepper' jeg mit basis-outfit op med farverige tørklæder her i efterår/vintersæsonen.
Seneste køb på den konto var i sommer, hvor jeg på turen til Malmø endte med at købe dette fine tørklæde. Jeg er først lige i denne måned begyndt at bruge det, men hold nu op, hvor er jeg glad for det. Det passer til al mit tøj. Både jeans, sorte bukser og sorte og grå overdele/kjoler. Det er fra Pieces, hvor jeg køber 99% af mine tørklæder. Og pga. den hvide bundfarve, synes jeg faktisk det 'lysner' mit look en del. Og her i det grå efterår, så trænger jeg til lidt farvepift. 
NB. Indlæg og/eller tørklæde er ikke sponsoreret, men bare en anbefaling til at få lidt farve i hverdagen.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. @Mette - virkelig lækkert ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Det er en god idé at pifte vores sort/grå garderobe op med et tørklæde i andre farver. Er bare så dårlig til at gå med tørklæde indendørs. Måske skal jeg prøve igen?!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - jeg synes det varmer så dejligt indenfor. Især de tynde som det på billedet (ja, jeg er en frossenpind). Kh. Birgitte

   Slet
 3. Super flot tørklæde, er helt enig med dig, tørklæder pifter det ensfarvede tøj op, jeg er nemlig heller ikke god til for "vilde" print/blomster på tøjet. Tørklæder derimod de virker. KH Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - ja tørklædet med blomster/print er knap så vildt - godt til os mere forsigtige ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...