onsdag den 13. november 2013

Når man ikke vil gå i sort...

Jeg har jo lovet mig selv det. Og taget et kærligt puf fra andre bloggere (se kommentarerne til linket indlæg - og ja, jeg har stadig de bukser) til alvorlig eftertanke.

Jeg ER blevet bedre til ikke kun at hoppe i sort. Desværre har jeg 'snydt' (kun mig selv - I know) og fyldt mit skab op med en del grå ting. Som jo i og for sig ikke er meget bedre end sort (om end ikke så hårdt et udtryk).

Vinter står for døren. Jeg synes, det er lettere at iføre sig farver når solen skinner, det er sommer og varmt. Måske er det kun mig, der har det sådan? Tanktoppe i forskellige farver 'larmer' ikke så meget om sommeren som om vinteren, hvor jeg har lyst til at pakke mig ind i flere lag sort/gråt.

Jeg har introduceret mere bordeaux og mørkegrønt/oliven i mit skab. Jeg har gået lidt i en postkasserød jakke, som jeg købte engang i London for flere år siden. Hver gang jeg har den på, får jeg at vide, at den klæder mig så godt og jeg er god i rød.

Et blik i mit skab afslører, at der rent faktisk er farver - og en del mønstrede ting. Problemet er bare, at jeg ofte vælger det sikre (sorte) frem for farveladen. Det vil jeg gerne ændre. Måske ved at lave nogle indlæg om dagens outfit (selv om dette aldrig bliver en modeblog).
     

Jeg har besluttet, at jeg hver dag skal prøve at få farve i mit look. For at hjælpe mig selv lidt på vej, begynder jeg med tilbehøret. Derfor har jeg købt et tørklæde i både mønster og farve. Nemlig det her:
Der er rum til forbedring, men jeg er på rette (ikke-sort-grå) vej! 

2 kommentarer:

 1. Sjovt, jeg har det om ikke omvendt, så dog anderledes. Jo mere gråt og mørkt det bliver i vejret, jo mere har jeg brug for det farvestrålende tøj for ikke at blive helt depri. Men nu er jeg også ekstrem mht. påklædning og farver, det ved jeg godt. Elsker f.eks. min limegrønne vinterjakke helt vildt højt, og kombinerer den gerne med røde bukser og gult/orange tørklæde, så jeg farvemæssigt ligner et cirkustelt.

  Sidespor, det jeg ville sige var, at tørklæder er en rigtig god vej til mere farve/spræl i looket, og det er jo rent tag-selv-bord af lækre farver og mønstre i butikkerne pt.
  Held og lykke med det! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, det er jo derfor jeg skal lære af dig. Lære at bruge de der farver og ikke være så sort ;-)
   Jeg har rigtig mange gode tørklæder i farver og mønstre, så skal bare igang...

   Slet

Giv mig dine tanker...