fredag den 2. oktober 2015

God weekend inkl. madplan


Ugens menu-plan er klar og jeg håber, den holder. Synes nemlig programmet virker lidt stramt, når jeg kigger i kalenderen. Jeg har både skole og en dag med workshop omkring projektet i næste uge plus en rimelig tæt-pakket weekend forude.

Der har indsneget sig en rugbrøds-dag på mandag. Noget vi meget sjældent har. For yngstesøn er ikke særlig begejstret for rugbrød og jeg vil helst ikke slippe den varme mad om aftenen. Det er bare ikke det samme med rugbrød. Men hvis ugen skal hænge sammen, så er det altså rugbrød mandag. Så skulle jeg gerne have lavet nogle frikadeller søndag, som vi kan varme til. Plus noget ristet torskerogn og nogle spejlæg. 

Denne uge har jo også været fyldt med gode veninder, men jeg indrømmer, at jeg nogle gange får skudt mig selv lidt i foden, når jeg planlægger arrangementer 3 dage i træk. Jeg er træt. Så er det dejligt at tænke på, at det trods alt er weekend uden for mange lektier - og måske også lidt solskin. Rigtig god weekend til jer alle...

Fin buket blomster fra veninde4 kommentarer:

 1. Ha en skøn, skøn weekend. Knud

  SvarSlet
 2. Jeg elsker rugbrød, og når tiden er presset, så kommer det på menuen som aftensmad, gerne med lidt andet end det sædvanlige som er med i madpakken.
  Rigtig dejlig søndag til dig og dine, Birgitte.
  Kh.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - vi gør også lidt ud af det i morgen. Sild og lun leverpostej m bacon og nogle frikadeller :) håber du også har haft en dejlig søndag. Kh Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...