torsdag den 15. oktober 2015

Jeg har overgivet mig!

Og tændt for varmen i lejligheden. Indtil videre kun i stuen. Plus jeg i morges tog vanter på! Synes jeg fryser - og det er ikke, fordi jeg ikke har nok tøj på. Det er jo piv-koldt for tiden... Heldigvis var der lidt solskin og blå himmel i dag.

På lørdag skal jeg have årets influenza vaccination. For første gang nogensinde. Jeg har haft lidt tvivl, om jeg skulle tage den. Jeg er klar over, at jeg ikke er i målgruppen. Jeg arbejder heller ikke i et fag med kontakt til mange børn eller ældre. Men jeg har jo ligesom begyndt sæsonen rigtig skidt og er stadig ikke helt på toppen. Så hvis jeg kan forebygge bare lidt af det gennem vinteren, så ville det jo være skønt.

6 kommentarer:

 1. Håber du snart er på toppen igen. Jeg får vaccine hver år men det er fordi lægen synes det er klogt pga. sclerosen.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - helt ærligt, så ville min egen læge nok sige, at jeg ikke skulle have den. Og hvis jeg så blev syg, så bare hjem under dynen. Jeg er bare heldig, at min bror som læge har tilbudt at give den. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Ja hvad sker der for det der kulde-noget. Her har varmen også sneget sig ind i gulvet. Og det var som om jeg kom til at fryse en lille smule mere, da jeg hørte at de har snevejr i Holland. Håber vaccinen hjælper. Og sikke et skønt kastanje-billede altså.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - satser på efterår/vinter uden mere sygdom (selv om jeg ofte er syg i julen)... Ja, kulden er vist kommet for at blive. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Kulden er også bare kommet lige pludselig, vi måtte også have tændt for varmen. Selvom min mand brokkede ;0) håber vaccinen har den ønskede effekt. KH Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - ja det er helt vildt, så hurtigt det gik med det kulde. Snart kommer den første frost vel også ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...