onsdag den 7. oktober 2015

De store plader... Eller jagten på nyt fodtøj

Trods jeg ikke er særlig høj, så er jeg velsignet med et solidt fundament. Jeg bruger nemlig en 38/39 størrelse sko og det er slet ikke dårligt. I forhold til min højde, ser det lidt voldsomt ud, men det gode er, at jeg kan få sko i alle butikker. (Det er desværre også de størrelser flest kvinder bruger, så der er ikke meget at hente på rest-udsalg, men pyt).

I disse dage er kampen for nye vinterstøvler gået ind. I marts måtte jeg nemlig sige farvel til mine elskede støvler fra Bianco, da de simpelthen var slidt op i både hæl, sål og hælkappe. 3 år gamle, så var de færdige. 

Nå... og imens jeg har hygget mig i mine støvler (sort, halvstøvle, med lynlås i siden og et par nitte-bånd rundt om) så har moden ændret sig og nitter er absolut ikke in for tiden. Ej heller er et par ordentlige støvler til en ok pris. Næh, prisen er voldsom for de fleste støvler, synes jeg. 

Og mange støvler er en ufleksibel, hård og stiv omgang, som slet ikke passer til mine dumme fødder. Og moden siger åbenbart også spidse sko/støvler og det går da slet ikke. Jeg er opereret én gang og undgår helst en runde 2 på det område. 

Så nu overvejer jeg et par (kedelige) Ecco støvler, som hverken er super billige eller super meget mig. Men de er ok på fødderne, sorte og ikke for dyre.Det er støvlerne på dette billede, som skal erstattes af nogle nye

Skoindkøb er virkelig ikke nemt, når man er mig. Så et eller andet sted håber jeg vel på at snuble over de perfekte støvler - det var sådan, jeg fandt det gamle par. Ellers må det vel ende med Ecco-modellen... Suk... #LivetErHårdt #1stWorldProblems

10 kommentarer:

 1. Åh ja, suk! Jeg er nu også udstyret med en fod, der ikke vil noget som helst med hæle og bløde såler. Det har gjort sko- og støvlekøb meget kedeligere. Går netop rundt med tanker som dine. Træls. Hvis jeg ynker dig, vil du så ynke mig, bare lidt? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - så absolut! Ynk tilbage til dig. Dumme fødder er det værste og skoindkøb er en lang sej kamp op ad bakke! Kh. Birgitte

   Slet
 2. Ah, vinterstøvler. Dét skal jeg da egentlig også ha'. Jeg er et par store varme (grimme), men de egner sig ikke rigtig til arbejdsbrug. De der Ecco er da ikke så gale, synes jeg. Men jeg er også sådan en sort i sort, lign de andre agtig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Finurligt - jeg har også et par (Ecco) 'grimme' varme støvler, som kan bruges til alt andet end arbejde ;-) jeg er begyndt at varme lidt op til de kedelige par. Har lige prøvet dem igen... Kh. Birgitte

   Slet
 3. Mine fødder sover altid pga sclerosen så jeg går helst barfodet altid. Det er bare ikke så praktisk men jeg hader altså at prøve sko.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - engang elskede jeg at købe sko. Nu undgår jeg det - og hjemme går jeg også helst uden sko! Fryser dog meget hvis jeg ikke har strømper på her om vinteren (vi bor i lejlighed). Kh. Birgitte

   Slet
 4. Åh altså, altså, altså. jeg har også støvlekrise. Mine støvletter har ikke længere nogen sål, og selvom butikkerne har et stort udvalg, er de rigtige der bare ikke. Gad godt bytte med dine nitter - hvis altså ikke de var både lige så slidte og et par numre for små.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Emilie - nittestøvlen er røget ud, for hvis jeg ikke smider dem ud, så begynder jeg at gå i dem igen (med tanken, at de nok ikke er så slemme) og så får jeg endnu mere ondt i fødderne... Så skal altså have overstået denne krise! ;-) kh. Birgitte

   Slet
 5. Ved ikke rigtig om jeg tør tænke på at det nu er vinterstøvle indkøbstid - igen. Mest pga. banditterne. Suk en udskrivning altså. Mine egne er 4 år gamle og holder nok lidt endnu. Neutrale, gode til mine fødder - og i hvert fald billigere end at købe nye.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - uh ja, børnefodtøj, don't get me started! Jeg har et par vinterstøvler, som er til sne og slud, men alt for varme og klodsede til kontoret. Men i fredags fik jeg faktisk købt et par støvler. Indlæg kommer senere :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...