lørdag den 31. oktober 2015

Nu skal det være!

November venter lige om hjørnet og jeg skal spare. Kalorier, penge og energi... Det hele faktisk!

Jeg har lavet en aftale med mig selv om ikke at købe noget, som ikke er strengt nødvendigt (så må vi se, hvor elastisk den ramme bliver)

Det gælder både: 
 • dullegrej, 
 • tøj 
 • take-away kaffe
Jeg har også lovet at holde kiloen lidt nede. Især med tanke på den kommende juletid. 

Til sidst har jeg lovet mig selv, at tage flere timeouts med mindfulness og knap så meget stress hjemme og på job. 

Det bliver spændende. Mest fordi jeg har en del gaver (jul og fødselsdag), som skal ordnes i november. Så må man håbe, jeg ikke lige falder over et fantastisk tilbud til mig selv. 
Nå, men så må det gå min næse forbi

PS. Shoppestop - tænker du, det er da set før på bloggen, så har du absolut ret. Både her og her...

10 kommentarer:

 1. Held og lykke med de gode intentioner :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Livsglimt - tak for support (der bliver nok brug for den) ;) kh. Birgitte

   Slet
 2. Det var en masse på een gang. Jeg bør hoppe med - er dog ret sikker på at nogle af emnerne bliver enormt elastiske. Og jeg glæder mig til at hvordan du spurter dig igennem november på den afholdende måde. Du er så sej Birgitte.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - ja måske har jeg taget munden lidt for fuld? Men altså, jeg bliver nødt til at prøve, selv om jeg ikke føler mig ret sej ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Sikke en opgave -:)
  Det bliver spændende at følge - sejt at du ligefrem kalder det dullegrej!!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - dullegrej er et gammelt udtryk, som har hængt ved siden engang hvor jeg arbejdede i København og vi gik i Illum til gratis make-over. Kh. Birgitte

   Slet
  2. Held og lykke med det hele :-) KH Rikke

   Slet
  3. @Rikke - tusind tak, jeg har brug for det. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Held og lykke med det projekt! Jeg burde også holde igen med indkøb af både dit og dat. Især bogindkøb - jeg kan jo for filan ikke følge med mit eget tempo, så bøgerne ligger bare og hober sig op. Men det er altså svært, for der jo altid liige en spændende, ny titel, som bør tjekkes ud, eller en gammel klassiker, som skal læses for den almene dannelses skyld. Eller noget :-) Og så burde jeg holde igen med kagespiseriet, men kom til at indkøbe brunkager til Verdensfirmaet, og nu bevæger jeg mig helt automatisk ud til kagedåsen uden overhovedet at have viljestyrke til at lade være.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - jamen, jeg er så heldig! Jeg kan hverken lide småkager og jeg har ikke plads til nye bogindkøb (ironi kan forekomme, men jeg spiser virkelig sjældent småkager. Til gengæld spiser jeg mange chips). Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...