fredag den 30. oktober 2015

Fredag med udsigt til Martini

Faktisk kan jeg slet ikke lide Martini. Eller James Bond. Men jeg har alligevel booket billetter til hele familien til biotur i morgen. Så vi kan se den nye film Spectra. Resten af familien er nemlig ret vilde med 007. Selv tænker jeg, at jeg godt kunne have brugt de 2½ timer på min eksamensopgave. 

Fredagen går med en tur på hospitalet. Yngstesøn skal have taget sine kvartals-blodprøver og ellers står den på tøjvask og generel landing af børn på matriklen. Jeg prøver så vidt muligt at sørge for, at vi ikke har de store planer de fredage. Så er der tid til stille og roligt at snakke sammen, hygge og komme på plads.

Rigtig god fredag - og weekend - til jer alle. 

Ugens madplan er også klar6 kommentarer:

 1. tak i lige måde :-) Vi har det vist lidt på samme måde med ham mr. Bond. Vi skal i biffen i aften, og lige nu gider jeg egentlig ikke. Heldigvis plejer jeg at overgive mig undervejs :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - husk godt med popcorn, den er lidt lang ;-) men en ok actionfilm, på 007 måden. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Tak i lige måde. Vi vil gerne se James Bond men skal lige ha' booket momse som babysitter, inden vi skal afsted. Forhåbentlig snart:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - håber I kommer afsted... Den er ok, men jeg er heller ikke die-hard fan, hahaha... Kh. Birgitte

   Slet
 3. Jeg elsker familietid, men jeg sætte altså grænsen ved ham Bond.
  Så hellere alt andet. Jeg tror, jeg er en af de få, der aldrig har set en Bond film - ever:-)
  Men rigtig god fornøjelse:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - jeg har aldrig set 007 i biografen og det er også første gang, jeg ser en hel én af dem til ende... Den var lang, men altså en ok actionfilm. Tak for support. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...