onsdag den 21. oktober 2015

Togture

De sidste par dage har jeg kørt med s-toget lige i myldertiden. Frem og tilbage mellem Brøndby og København. Det er ikke, fordi det er en særlig lang tur, men jeg har alligevel bevidst fravalgt en bog, for at kunne slappe lidt af i transporttiden. 

Et par betragtninger som jeg har gjort mig er, at næsten 50% af alle med toget sidder helt opslugt i deres smartphone. De hører musik, er på sociale medier, læser eller skriver (sms, indlæg, artikler) eller alle delene på en gang. 

De andre passagerer (det er bla. mig) sidder og kigger på dem - og andre mennesker. Eller nyder at kigge ud af vinduet, læse avis, lægge makeup eller sove. Rigtig mange har kaffe med. Der er egentlig en god søvnig stemning (nok mest fordi jeg primært sidder i stille zonen)

I morgen skal jeg afsted igen - og så skulle det gerne være slut for denne uge. For jeg kan mærke, at mit arbejde på kontoret begynder at hobe sig op, når jeg er så meget væk (andet ville også være underligt). Og meget andet bliver sat lidt på stand-by, når man har travlt. F.eks. er jeg begyndt at skrive huskelister og påmindelser igen. Et sikkert tegn på, at jeg har lidt for meget om ørene. 

Alligevel har jeg været 'modig' og tilmeldt mig et nyt modul på studiet her til foråret. Jeg håber, at kunne mønstre lidt studieglæde, selv om det er et af de obligatoriske fag - og absolut ikke et, jeg normalt ville have valgt.
Så - når jeg ikke kører i tog (og bruger en masse penge på Baresso), så har jeg bare travlt. Og derfor er dette indlæg heller ikke særlig struktureret. Jeg vender snart tilbage! God onsdag til jer derude.


7 kommentarer:

 1. Jeg elsker at køre med tog:)

  SvarSlet
 2. Det er godt nok længe siden jeg har kørt med tog - ikke siden den 23. maj 2011 hvor min mand blev eksamineret og jeg var togpassager fra Jylland til Rungsted. Men hyggeligt er det nu. Husk, at passe på dig selv :-) så huskelisterne ikke tager over. Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - tak og jeg passer på :) her er S-toget flittigt i brug især når vi skal til Kbh. Det er næsten helt umuligt med bil. Kh Birgitte

   Slet
 3. Hyggelig betragtning af togturene. I like :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - jeg glemte at nævne dem der også sidder og arbejder. Men hende med makeuppen var jeg meget fascineret af ;) kh Birgitte

   Slet
  2. Ja det studsede jeg også over. Det er da meget privat at lægge make-up, tænker jeg - men åbenbart ikke alle der har det sådan. Hahahaha :o)

   Slet

Giv mig dine tanker...