fredag den 9. oktober 2015

Om at hænge lidt i bremsen

Jeg har glemt at vise de fine billeder fra sidste lørdagsudflugt (åbent hus) hos Dong - Avedøreværket.  Det var en dejlig dag med fint vejr - og vi fik sagt hej til min farbror, som arbejder som maskinmester på værket (og som bonus var min fætter og kusine at finde som guider på rundturen). Og en ekstra bonus var, at kæresten vandt et GoPro kamera for et af sine billeder på værket (se Instagram hashtag #vildesteværk). 

Søndag var vi tidligt ude, da ældstesøn skulle i kirke, som en del af konfirmationsforberedelsen. Det er sjældent, jeg er til 'en helt almindelig' gudstjeneste søndag kl. 10, men det var nu hyggeligt nok.

Søndag eftermiddag/aften trak det op til forkølelse/influenza og da jeg har været hængt op af skole, arbejde og workshops, så har jeg ikke (i følge mig selv) kunne ligge hjemme under dynen. Selv om jeg så afgjort burde have... Døjer stadig med små-snot, hoste og tager piller. 


Onsdag var jeg dog kort ude og samle kastanjer med min yngstesøn. Der er virkelig mange på træerne ved vores lokale plejehjem. Og nu fredag håber jeg på, at en god weekends afslapning kan få bugt med det sidste sygdom. Mine unger skal holde efterårsferie med deres far, så mandag står den på arbejde igen for mig. God weekend - og god ferie til jer der er heldige at have det.4 kommentarer:

 1. tak tak og go' bedring til dig. Håber du kommer ovenpå her i weekenden:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - det håber jeg også, men lige nu er det hverken værre eller bedre :-( øv. Kh. Birgitte

   Slet
 2. God arbejdslyst i dag Birgitte. Håber du er i bedring og hurtigt kommer dig.
  Sikke en masse skønne billeder og oplevelser fra weekenden. Cool!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - tusind tak, er heldigvis i bedring, men stadig ikke helt på toppen. Men selvfølgelig på arbejde (jeg ved det, tosset). Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...