mandag den 27. juli 2015

Weekend i Malmø

Det var en dejlig weekend i Malmø. Altså vejret var ikke særlig godt. Vi ankom efter en morgen med regn i Brøndby til gråvejr i Malmø. Senere klarede det helt op, for så til aften at bliver bygevejr igen... og søndagen var meget blæsende og grå. 

Hotellet var til gengæld fint. Lækkert værelse og en god morgenmad. Og så var det jo bare herligt, at være lidt hjemmefra og slappe af sammen med kæresten.


Triangeln (shoppingcenter i Malmø) har de en cafe, der laver bubble-tea (hvis du ikke ved, hvad det er, så læs mere her). Min kæreste er helt syg med det, siden vi fik det første gang i London. Så efter en lang tur ned af Strøget, med indlagte kaffebars-pauser, endte vi i shoppingcentret og fik indtaget en omgang te.  


Aftenens valg af restaurant var givet på forhånd, da vi både sidste sommer og 2. juledag spiste på Mando Steakhouse. Og det er faktisk så godt, at vi selvfølgelig skulle spise der igen. Deres plankebøffer er helt fantastiske - og jeg er ellers meget kræsen med bøf.Søndagen blev brugt på en lang gå-tur langs vandet, mere kaffe og shopping, inden vi tog toget hjem til Danmark igen. Håber også I har haft en god weekend - der er vist ferie i meget af blogland for tiden :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...