mandag den 12. oktober 2015

Når nu man er syg...

Så må man gerne forkæle sig selv... Eller altså... Tasken havde jeg jo bestilt, inden jeg blev syg. Mindre detalje... 


Men den fine taske kom til afhentning på posthuset fredag. Den er fra en butik i Slagelse, som hedder Augusta (de har også en fin webshop). Tasken fås også i andre farver og er en lækker kvalitet til billige penge. Jeg var virkelig ude i personlige begrænsninger for ikke også at købe en brun udgave... eller blå...

Du kan se mere om taskerne og andre varer på Augusta's Instagram og Facebook. Jeg kan med det samme sige, at dette IKKE er reklame/spons. Jeg kender Maja, som ejer Augusta, men jeg har hverken fået rabat eller betaling, for at anbefale hendes butik eller tasken (ej heller aftalt en anbefaling med hende). Den er købt for egne penge - og jeg er allerede vild med den - og butikken! 

Og jeg har fået købt vinterstøvler i fredags. Det endte med en Ecco model, men ikke den jeg først have set på. De her er meget bløde og bevægelige i sålen (selv om den ikke er så tyk) - de er dog ikke spor fancy og en del mere fodformede end de støvler jeg plejer at have. Men jeg er nok nået dertil, hvor jeg accepterer, at mine fødder ikke skal gøre ondt - og så må sko-resultatet være derefter (og pengepungen bløde lidt).


Ellers blev en stor del af weekenden brugt på langs på sofaen og jeg har det en del bedre i dag, trods forkølelsen stadig hænger ved. Nu har den bare sat sig på bihulerne. Oh joy! Hav en dejlig mandag aften.


10 kommentarer:

 1. Syg eller ej - en kvinde kan aldrig få nok tasker!
  Jeg har også lige investeret i en - mere :-)
  Fede støvler og god bedring:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - hvis du siger det, må det jo være rigtigt ;-) håber du bliver glad for din investering! Kh. Birgitte

   Slet
 2. Sikke nogle fine indkøb. Rigtig god bedring til dig. Kh herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - tusind tak :-) og det går langsomt fremad. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Rigtig god bedring, sikke nogle fine indkøb, dejligt med lidt efterårs shopping :-) Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - uanset årstid, så er shopping jo dejligt ;-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Lækre indkøb. Håber, du straks fik det bedre? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - ikke helt sådan 'straks'... men der er bedring... måske det betyder jeg skal købe noget mere? ;-) kh. Birgitte

   Slet
  2. Sådan kunne det jo godt tolkes. Skal det nok tolkes ;-)

   Slet
  3. @Fruen - jeg tolkede - og shoppede lidt mere (stadig ikke helt snotfri) ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...