tirsdag den 25. august 2015

Opsummering af de sidste mange dage

12 myggestik (!) Så mange endte jeg op med efter lørdag aften. Vi sad ude på terrassen hos min bror og svigerinde og i løbet af en kort time, så væltede det rundt med myg og jeg fik taget min del af stikkene (selvfølgelig). Kun ét stik på armen, resten er fordelt på skinneben, ankler, fødder og tæer. Og nogle af dem kløer. Andre er svulmet op og er store og ømme (og ikke særlig kønne). Så det er egentlig ok, at vejret lige nu ikke er til shorts. 

Jeg opdagede ellers fredag hos min veninde, at hun havde den famøse Rudolph Scrub stående og måtte lige høre, hvad hun synes om den. Hun var - modsat mig - meget begejstret for produktet (hun bruger hele serien) og havde ikke de samme 'bivirkninger' som mig. Meget mystisk!

Skoledag i går gik rigtig godt. Jeg er begyndt på et modul, som hedder 'offentlig kommunikation'. Det er en del af Diplomuddannelsen i offentlig forvaltning. Det er nogle vidt forskellige deltagere og vi er kun 3 ud af 17, som ikke har andre moduler fra diplomuddannelsen. Det bliver hårdt - og alligevel en blød opstart til andre (mere krævende) moduler, da der kun er undervisning hver 14. dag.


Skal nu besøge Tagensvej hver 14. dag

I dag har været en 'mandag-på-en-tirsdag' -dag på arbejdet. Det kræver lige noget tilvænning. Heldigvis er dagen fløjet afsted og lige om lidt kommer en sød veninde til middag, hvor efter vi suser ud til Kastrup og kigger på den nye kollektion fra Black Swan Fashion. Uh, det bliver godt (og muligvis helt sikkert dyrt!)


6 kommentarer:

 1. Go' shoppetur:) Det fortjener du da efter din første skoledag i går:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @MS - tak, ja der er god grund til at forkæle sig selv. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Lyder vildt spændende med diplomuddannelsen, det skal nok blive godt. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja, det håber jeg også. Kram B

   Slet
 3. Har lige læst noget interessant om myg, de stikker meget gerne på hud som er varm..... Ved ikke om det er mest i kategorien nice to know ;-) men det virker til at passe. Fedt med diplom uddannelsen, har flere veninder der har gennemført den, fællestrækket har været det har trukket tænder ud. Så glæder mig til at følge hvordan det bliver for dig, krydser fingre for, dit forløb bliver meget bedre :-) kh RIkke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jamen, det passer nok meget godt med de myg... men jeg ved ikke lige hvem ,der vil have kold hud når man sidder ude en varm sommeraften ;-) og det var ikke alle, der fik så mange stik som mig (jeg er en af dem, der tiltrækker myg). Håber også på knap så hård uddannelsesforløb, men jeg tror det desværre ikke :-( kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...