onsdag den 30. september 2015

Blå himmel på en tirsdag

I går var jeg i København. Og det var ikke engang i forbindelse med skole. Havde en fantastisk tur i Botanisk Have og H.C. Ørstedsparken med søde veninde M. 

Det passer jo - septembers himmel er så blå!


Det var en rigtig hyggelig dag/aften og så dejligt at se, at København virkelig bliver brugt. Af store og små og unge og gamle. Og af hunde. Det var svært at finde en plads i solen. 


Fine blomster i Botanisk Have

Og aftensmaden blev indtaget i Torvehallerne. Som desværre lukkede ret tidligt (kl. 19) i forhold til vores spise-behov (vi skulle jo lige snakke færdig og derefter finde et sted at sidde derinde). 

Da vi begge ikke er så kendte derinde, så tog det lige lidt tid, før vi fandt et godt spisested. Som så meldte udsolgt kl. 18.45 - mens jeg stod i køen for at bestille. Så hurtigt videre til et andet sted og bestille en sandwich. De havde så ikke halvdelen af ingredienserne tilbage, så det var lidt op af bakke. Jeg er heller ikke skide vild med at sidde ved en skranke, hvor der ligger et fejeblad og en kost på. Det er altså ikke god stil. 

Så Torvehallerne bliver nok ikke første valg, når jeg en anden gang skal spise i København. Til gengæld vil jeg gerne anbefale et andet sted, hvor M og jeg var i foråret. Det er en lille ubemærket thai restaurant i Viktoriagade (sidegade til Vesterbrogade/Istedgade), som jeg har kendt/spist på i over 15 år. De laver god mad til enkle penge (ikke sponsoreret, bare en anbefaling).

I dag kommer to veninder til middag - og det bliver også hyggeligt. Inden kan jeg lige nå at suge det sidste blå himmel ud af september. God onsdag aften derude...    12 kommentarer:

 1. Jeg kender godt den Thai restaurant og den har lækker mad. Eller tror det er den samme. Mange år siden jeg sidst var der. Flotte billeder:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - det er helt sikkert den samme, som altid. Jeg kom der første gang i ca. 1998... kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg har kun en kommentar - papirøen. MEGET federe end torvehallerne og lækkert lækkert mad - billigt...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - sjovt du siger det, for hørte en mor sige noget om Papirøen og god mad i søndags... Det er noteret til en anden gang, men nu skulle vi bare være omkring Nørreport område tirsdag, så.... Kh. Birgitte

   Slet
 3. Sikke nogle dejlige billeder, det lyder hyggeligt med en dag i vores dejlige hovedstad.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - det var hyggeligt (men også dejligt at komme hjem til Vestegnen) kh. Birgitte

   Slet
 4. Lad os bare få nogle flere dage med skøn blå himmel - det gør efteråret lidt mere spiselig:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - ja, mere blå og sol. Det vil gøre efteråret mere spiseligt ;-) kh. Birgitte

   Slet
 5. Skønno billeder. Wow. Og så hyggelidt med venindetur i byen - og dobbelt-veninde-middag i aften. Sikke du kan :o) og så står den på lektier resten af ugen, eller?

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - øhhhh det burde nok være lektier, men i dag har jeg lang arbejdsdag og bagefter skal jeg til et 'støt brysterne' arrangement ;-) så... ej, skal klare lidt lektier i weekenden, men har læst bøgerne færdig, så det er kun lidt repetition og opgaveskrivning. Kh. Birgitte

   Slet
 6. Det lyder som en skøn tur til KBH, dog bortset fra spiseoplevelsen. Sikke dejligt at du skal være sammen med veninder 2 dage i streg 👌🏻 KH Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - ja det er skønt, men også lidt presset program denne uge. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...