mandag den 24. februar 2014

Black Swan facination

Jeg er meget glad for tøj. Jeg elsker at få nyt tøj. (Kald mig bare overfladisk og materiel, shop-a-holic osv.) 

Jeg bruger ikke sådan rigtig mange penge på få stykker tøj. Engang - da jeg arbejdede på et internationalt sekretariat i København - købte jeg en del InWear tøj (og var i det hele taget meget mere konservativ/klassisk i min påklædning)

I dag... not so much! Er mere til det, der er moderne lige nu. Køber derfor oftest hos high street butikkerne, der jo kopierer de nyeste tendenser/trends ret hurtigt og til en billig penge. 

Jeg kunne godt bruge samme sum penge på færre (men dyrere) mærkevarer tøj. Problemet er bare (i min optik), at det bliver umoderne for hurtigt og det der med klassiske items i min garderobe... ja, altså, jeg har da flere sorte cardigans. Nægter dog at tro, at vaskemaskinen kender forskel på den fra Vero Moda til 300 kr. og den fra Part Two til 700 kr., når det kommer til at lave hul i mine ting. 

Men altså, jo, der er kommet lidt dyrere tøj ind i mit skab på det sidste. Efter mit første møde med Black Swan og deres tøjlinje. Det er smukt tøj. Jeg synes dog stadig, det er til den dyre side. Men altså, det er god kvalitet og et virkelig fedt design! (og dette er altså ikke et sponsoreret indlæg) 

Min garderobe indeholder nu et par stykker fra deres tidligere kollektioner. Jeg ved nogle af de items er klassikere. Andre er med fede detaljer og dem jeg har valgt, understreger min lidt rå stil. Ikke så meget romantisk stil hos mig.

Jeg holder i øvrigt Black Swan aften i morgen - vil du med, så se mere her. Der er mulighed for 'up front' at se og røre ved deres styles og jeg er allerede gået i tænkeboks, om hvilke jeg skal vælge. Har ikke råd til alt jeg gerne vil have, så prioriteringen skal være på plads.


PS. Efterår/vinterkollektionen kommer til september. Jeg overvejer kraftigt at være værtinde for en aften igen. Glæder mig i hvert fald til at se deres kommende kollektioner. Det er helt klart et mærke, der er værd at holde øje med!4 kommentarer:

 1. Du er ikke overfladisk - nyt tøj er SKØNT! Og jeg glæder mig, til jeg igen kan begynde at gå op i sådanne ting, og ikke skal vælge ud fra, hvad jeg kan være i, men hvad jeg kan LIDE!

  Håber, I får en dejlig aften i morgen <3

  SvarSlet
  Svar
  1. @Drengemor: Vi skal nok få det hyggeligt :-) og lige om lidt - så skal du også have nyt tøj... Når al dit tøj er for stort ;-)

   Slet
 2. Der er ikke noget være end tøj som ikke sidder ordentligt. Så jeg kan sagtens forstå at du elsker nyt tøj. Det gør jeg også. Og jeg tror ikke at du er typen som subsidere tøj med noget andet.. Nå.
  Jeg kan også ret godt lide BSF. Har bare ikke penge eller krop til at købe noget nu. Men god fornøjelse med dit party

  SvarSlet
  Svar
  1. @Husmoder: Efter baby (og evt. amning) - så er der nok endnu en sæson ;-)

   Slet

Giv mig dine tanker...