torsdag den 30. januar 2020

Lidt ekstra om løb

Der er sket to ting i forbindelse med mit løb, som jeg vil fortælle om. 

Fredag d. 17. januar besluttede jeg mig for, at hvis det ikke regnede, så skulle jeg løbe 40 minutter. Hvor jeg før har løbet 30 minutter pr. gang. Og indtil nu er det gået godt. Jeg har løbet bedre og længere end før. Jeg har ikke større motivation, men jeg tager de 40 minutter, selv på de dage, hvor jeg ikke gider eller/og det er hårdt. Og faktisk regnede det tirsdag morgen, men jeg tog de 40 minutter alligevel.

Ud over det så har jeg fundet noget sports-vask, som rent faktisk virker. Det er nemlig ikke særlig motiverende at trække i noget løbetøj, der bare stinker af gammelt sved. Det er virkelig ikke lækkert. Men med det nye vaskemiddel, så er løbetøjet næsten lugtfrit efter vask. 

Jeg er spændt på, om mit løb vil gøre en forskel på mit skiløb. Om jeg overhoved vil mærke, at jeg løber herhjemme. Min yngste siger, at jeg altid kan løbe på ski og ikke bliver træt i forvejen. Måske har han ret? Jeg er i hvert fald gjort af en vis stædighed, som får mig til at blive ret udholdende. Træning eller ej. 
5 kommentarer:

 1. Det er flot at du kan blive ved med at være motiveret mht løb.Er sikker på du kan mærke det på formen- også ifht skiløb.
  Vil du afsløre, hvad det er for noget sportsvask, du har fundet? kunne godt bruge et tip. 😊
  Dejlig weekend til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Laila - undskyld det lidt sene svar :-) jeg har prøvet et par forskellige sports-vask, men den der virker bedst for mig er Rodalon sportsvask. Den kan gå direkte i maskinen og tøjet skal ikke i blød først. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Motivation eller ej - så er en bedre ski form vel også en form for motivation!
  God weekend til Jer:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - du har ret. Håber det betyder en bedre form. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...