onsdag den 1. januar 2020

Godt nytår!

Det har været et dejligt nytår. Ikke nogen voldsom fest, men en hyggelig aften. Så dagen i dag er gået med en lang gå-tur og tøjvask og oprydning. 

Og mit 2019 i farver så sådan ud - i modsætning til sidste år, så er der mere douche - og måske har mit 2019 også været en del mindre stressende og farverigt end tidligere år. Det har passet mig fint, at jeg har haft en god balance i mit liv og er blevet bedre til at passe på og tage tid ud af kalenderen til ingenting. Det vil jeg gerne tage med mig ind i 2020.

Håber I havde præcis det nytår, I gerne ville - fest eller ej. Så er vi klar til 2020 - det bliver forhåbentlig et godt år også her på bloggen - med lidt flere indlæg end de 198 jeg nåede i 2019 - og gerne flere indlæg af de mere reflekterende slags.

8 kommentarer:

 1. 198 indlæg! Det var ikke så lidt. Godt nytår til dig Birgitte!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Emilie - det er nærmest mit værste år! ;-) men det er jo mere kvaliteten jeg gerne vil højne end antallet. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Godt nytår til Jer:-)
  Dejligt med mere balance i livet - tid til ingenting er bestemt ikke så dårligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt nytår Susanne - ja, denne ferie er i hvert fald gået meget med ingenting ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Godt Nytår til dig.
  Det med at tage tid ud af kalenderen til ingenting vil bestemt også være være et fokus punkt, som jeg tager med i det nye år.😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt nytår Laila - ja, jeg tror mange vil kunne nyde godt af, at sætte tempoet lidt ned. Mig selv inkl. ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...