torsdag den 23. januar 2020

Bedre planlægning og kødfri-retter

Overskriften siger egentlig det hele. For her i 2020 har jeg gjort en seriøs indsats for, at vi skal leve lidt mere vegetarisk og have en bedre planlægning omkring måltiderne.

Måske du husker, at jeg altid har været fan af madplaner. Det er jeg stadig. Det har også fungeret (og gør stadig), når ungerne var hjemme. De uger, hvor det bare er min mand og jeg, har det dog haltet lidt mere. Vi har spist meget fra dag til dag og måske ikke altid de bedste/billigste retter. 

Her i januar har jeg så fået lidt mere styr på tingene - både planlægning og det vegetariske element. I de uger uden børn har vi bla. spist:
 • omelet med ost og tomat + salat til.
 • daal med naan-brød og raitha
 • kartoffelpizza
 • karry-suppe med brød
 • curry-ret med søde kartofler og mango
Jeg kan godt mærke, at der skal tænkes lidt ekstra for at få et måltid, der mætter. Men den udfordring er helt fin for mig. Jeg har også kigget på flere vegetar opskrifter som inspiration og skal have prøvet et par nye retter af inden længe. So far, so good...
Der ryger en del æg indenbords hos os.


2 kommentarer:

 1. Enig. Æg, masser af ost, solide mængder hummus af linser/kikærter eller godt stenalderbrød, synes jeg også må til i en vegetarret, før den mætter godt igemmen - men de ting, kan jeg heldigvis heller ikke få nok af 😁

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja ost er godt! Kikærter er ikke min favorit, men linser er jeg god til ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...