lørdag den 4. januar 2020

Stadig på juleferie

Jeg er sådan set stadig på ferie. Jeg slapper af og sover længe. Jeg løber og går ture. Jeg ser tv og læser. Og jeg forsømmer bloggen lidt.

Men i dag er det lørdag - og mandag venter hverdagen. En hverdag som jeg egentlig glæder mig til. Jeg er klar til at tage på job igen og bruge min hjerne på opgaver, som jeg er dygtig til.

Som opfølgning på nytåret vil jeg sige, at jeg ikke har nogle nytårsforsætter for 2020. Jeg er i gang med en god omlægning til bedre balance i livet og det håber jeg selvfølgelig, vil forsætte i det nye år. Men konkrete opgaver så som at tabe mig, dyrke motion eller kvitte smøgerne har jeg altså ikke (jeg ryger så heller ikke).

Det eneste jeg skal have styr på inden mandag morgen er min søvn. For det med at sove længe kan ikke blive ved. Jeg skal prøve at vende tilbage til at gå tidligere i seng og stå tidligere op. Så håber jeg at klare det, når uret ringer mandag kl. 06.00!


4 kommentarer:

 1. Vores ferie slutter også i dag.- men synes altid det der med at vende om igen mht søvn kan være en udfordring(-især for teenagerne😉)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Laila - jeg synes i hvert fald det var en udfordring med det vækkeur, som ringede kl. 06 i dag, hahaha... Kh. Birgitte

   Slet
 2. Pøj pøj med at vende tilbage til hverdagen igen. Vores børn (på ni og seks år) startede i skole igen allerede den 2. januar, og da vi normalt (både i ferier og på hverdage) står tidligt op, var det ikke særlig sjovt, da vi allesammen først vågnede kl. 7.00!😱 Det var lige på et hængende hår, at jeg nåede at få smurt madpakker, men børnene nåede i skole (næsten) til tiden (midt i morgensangen).😊 Godt nytår til dig og din familie!😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Øj, det var vist den dag, man skulle have brugt et vækkeur, hahaha. Godt I nåede det hele. Mine unger er forlængst holdt op med at stå tidligt op. Nu skal de nærmest vækkes kl. 9,30 her i ferierne :-) Godt nytår til dig og dine også. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...