mandag den 13. januar 2020

Januar-grå hverdag

Januar! Du er bare lidt grå og regnfuld... Jeg har ikke lavet særlig meget her i sidste uge. Alene opstart af arbejde skulle der lige sættes tid af til. Men nu er hverdagen sådan nogenlunde på skinner igen. Og i dag har været med en smule sol.

Jeg har sammen med manden lavet en plan om at spise flere vegetarretter i 2020. Samtidig har vi efter en lang december haft en trang til at spise lidt sundere her i januar. Begge dele lykkes godt i sidste uge. Vi har både fået daal, omelet og pitabrød med falafel. 

Jeg har desuden en intention om, at få lidt flere former for motion ind i dagene. Derfor har jeg ud over de sædvanlige løbeture også gået lidt og cyklet. Hver lille del tæller vel?!!
Nogle af de mange usunde elementer i december...Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...