tirsdag den 7. januar 2020

Juletur til Malmø

Jeg fik aldrig skrevet om den traditionelle juletur til Malmø. Manden og jeg tager gerne til Malmø både i juleferien (mellem jul og nytår) og i sommerferien. Det har vi gjort i rigtig mange år - også i den forgange juleferie. 

Vejret var koldt, men heldigvis er der masser af caféer med varm kaffe og kage... Og en rigtig fin og stor hotelseng med bløde dyner.

Jeg købte ikke noget videre. Jeg ledte efter en fleece-trøje, men udvalget var ikke lige mig. Til gengæld så fik vi købt en masse chokolade- og karamelsovs og mini-marshmallows, som skulle bruges til nytårsdesserten. 

Malmø var stadig fyldt med julepynt, selv om vi var der 29. december. Det er så fint og meget hyggeligt at gå rundt mellem alle lysene.


2 kommentarer:

  1. Det lyder hyggeligt med sådan en tradition,- og Malmø er jo super til et lille getaway.

    SvarSlet
    Svar
    1. @Kirsten - ja Malmø er skøn og inden for rækkevidde :-) kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...