onsdag den 18. december 2019

Det der løb...

Den 1. december havde jeg løbet i 6 måneder. Det i sig selv er en vild bedrift. Men langsomt er jeg også blevet hurtigere. Omend tiden stadig er virkelig langsom, når jeg er ude. 

Men det gør ikke noget. For jeg har fundet et leje, hvor jeg kan være stabil i mit løb. Jeg løber 3-4 gange om ugen. Jeg løber i 30 minutter. Altså, nogle gange er jeg nede at gå og andre gange løber jeg hele vejen. 

Jeg løber ikke for at blive bedre og jeg måler heller ikke, hvor mange kilometer jeg løber pr. gang. Men det svinger mellem 3,5 og 5 km. Jeg er glad, så længe jeg kommer ud. Det er mit primære fokus. Også selv om det er en sur pligt til tider.   

Jeg løber primært for at få motion. Min krop har jo ikke godt af ikke at blive brugt. Til gengæld er gå-turene blevet en del færre. Og dem savner jeg lidt. Så jeg vil prøve at få listet lidt ture ind her i juleferien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...