onsdag den 15. januar 2020

Min veninde flytter i en 14-rums lejlighed

Jeg drømte forleden, at min veninde (som også bor på Vestegnen) skulle flytte til Sydhavnen. Hun havde fået en 14-rums lejlighed. Hvilket jeg talte efter og det var faktisk lidt tvivlsomt, om der virkelig var 14 rum. 

Jeg har også drømt, at jeg fik en p-bøde. Jeg har aldrig fået en p-bøde i den virkelige verden, men jeg glemte at sætte p-skiven. 

Ellers drømmer jeg oftest, at jeg er ved at komme for sent til et eller andet. Det er (selvfølgelig) mest, når jeg har for meget om ørene.

For tiden drømmer jeg meget - forstået på den måde, at jeg kan huske, hvad jeg har drømt, efter jeg vågner. Det kan nogle gange være ret underholdende...

2 kommentarer:

  1. Jeg har haft mareridt hver nat, de seneste måneder - både de skøre, men også de “klassiske”. Mine kommer jeg også for sent i (uden at kunne advare dem, der venter), skal mine forældre skilles (har aldrig været på tale 😂) eller så skal jeg have børn, som jeg bare får foræret ud af ingenting 😁

    SvarSlet
    Svar
    1. Altså det med at få børnene foræret kan jo være meget smart ;-) hahaha...

      Slet

Giv mig dine tanker...