onsdag den 8. januar 2020

Indkøb og januarudsalg

Jeg indrømmer gerne, at det er svært ikke at købe nyt tøj lige nu. Udsalget er alle vegne og jeg bliver fristet næsten hver dag. Jeg har derfor afmeldt en del mails med tilbud og nyhedsbreve fra forskellige butikker. 

Jeg har her efter jul haft fokus på, hvad jeg mangler i min garderobe. Svaret er en fleece trøje og en sports-bh. Jeg er lav i beholdning af strømper og strømpebukser, men lige nu går det. Jeg fik en del undertøj af god kvalitet i julegave, så det er der styr på. De hullede gamle slidt sager kan efterhånden finde vej til skraldespanden. 

Tilbage til det, som mangler i garderoben. Fleecen skal jeg bruge primært her i vinteren og på skiferien. Jeg besluttede derfor at købe én på udsalg. Der var flere kriterier, som jeg gik efter, bla. en god og holdbar kvalitet, så trøjen kan holde mange år. Sidst jeg havde fleecetrøjer havde jeg to stk. Den ene sled jeg op og den anden blev for lille (det kan jo ske for den bedste). Jeg prøvede skiferien af sidste år uden en fleece, men det var ikke rigtig helt optimalt. 
Så jeg havde udset mig en model, som jeg prøvede og købte i sidste uge. Jeg glæder mig allerede til at have den med på ferien. Sports-bh'en har jeg ønsket mig i fødselsdagsgave, for det er ikke så akut. Jeg har to allerede, selv om den ene er noget træt - det er den, som skal udskiftes. 

Alt i alt går det egentlig meget godt med ikke at købe nyt tøj. Jeg har også et par vanter, som der gik hul på før jul. Dem syede manden så jeg sparede et nyt køb. Jeg har stadig et lille gavekort til Magasin liggende (det var en gave), som jeg tænker at bruge, hvis jeg virkelig falder over noget "som jeg ikke kan undvære". 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...