mandag den 27. januar 2020

Den længste januar

Jeg synes, januar har varet ret længe nu. På fredag er heldigvis den sidste dag. Måske er det regnen og det grå vejr, der har gjort denne januar så lang. Måske er det længslen efter, at skiferien skal begynde. 

Jeg har prøvet at gøre det godt for januar her i weekenden. Jeg cyklede en tur lørdag med familien, da det netop var klart i vejret. Jeg spiste en fastelavnsbolle, som jeg virkelig nød (og jeg tog ingen billeder). Det der skete bagefter var ikke tiltænkt, men jeg blev simpelthen så træt. Jeg sov nærmest resten af lørdagen væk. Både om eftermiddagen og igen om aftenen (Til mit forsvar så havde ugen været lang og mental hård på flere fronter)

Nu er vi i den sidste uge og så er februar her. Og allerede i går så jeg et forårs-tegn!Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...