tirsdag den 21. januar 2020

På det seneste...


 • Har den milde vinter betydet, at pollen er en måned for tidlig. Det kan allerede mærkes på mig. Små-nys, løbende næse og kløe. Oh the joy af at være allergiker.
 • Havde vi et vennepar på besøg i lørdags og det var simpelthen så hyggeligt. Det er skønt, når man bare kan sætte sig ned med venner og forsætte samtalen, selv om vi ikke har set hinanden siden september.
 • Får jeg virkelig afprøvet min rygrad mht. ikke at købe tøj. Åh det der udsalgs-slutspurt altså. Måske jeg køber nogle sokker. Det mangler jeg virkelig.
 • Har jeg til gengæld fået ny opvaskemaskine. Den gamle stod delvis af, forstået som at knappen til at vaske på hurtig-program ikke fungerede. Al opvask tog derfor 2 timer eller mere. Opvaskemaskinen stod i lejligheden, da vi overtog den og er nok blevet installeret med køkkenet. Omkring 2005. Så nu har jeg helt ny model til en rimelig pris. Og er meget begejstret (de små glæder, ik?!!).

2 kommentarer:

 1. Dejligt med små glæder og skønne venner, dem kan man ikke få/have for mange af.😊

  SvarSlet
  Svar
  1. @Laila - ja det er super dejligt :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...