lørdag den 8. april 2017

Det er sådan...

 • at jeg faktisk slet ikke vil spise de der spirelli grøntsager. Det er på ingen måde som spaghetti og jeg tager kun den originale vare.
 • at jeg har virkelig store problemer med min nedsunket forfod pt. Virkelig god timing ift. storbyferie lige om lidt.
 • at jeg er begyndt med A-vitamin creme om natten og jeg synes virkelig, at jeg kan se en lille udglatning af mit '11-tal' i panden.
 • at jeg efter påske skal ud og kigge på (prøve) en Georg Jensen ring, som jeg har sukket efter siden november.
 • at påskeliljer, tulipaner og hyacinter er sprunget ud i de små gårdhaver på arbejdet. Det er så fint at kigge på.
 • at jeg har fundet 3 ferietimer, som jeg skal afholde inden 1. maj. Slet ikke så dårligt.
 • at jeg i morgen skal til London OG jeg får mulighed for at læse en ikke-studie relevant bog. Har savnet romaner så meget de sidste par måneder.
 • at min påskeferie er begyndt. Så god ferie til dem, der er i samme båd som mig. Ellers bare god lørdag.
   

9 kommentarer:

 1. Det ku' være jeg sku' kaste mig over sådan noget a-vitamincreme!... Rigtig god tur til London trods drilsk fod. Av! Håber det er kærlighed ved første blik med den ring; sidst jeg bare lige skulle prøve, havde jeg nær aldrig fået den af igen. Længe leve pølsefingre!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - det var kærlighed ved første blik med den ring. Og det var for 6 måneder siden. Så nu tænker jeg at det skal være. A-vitamin er godt for mig :-) og tak, vi får helt sikkert en skøn tur. Kh. Birgitte

   Slet
 2. God tur til London, håber foden klare det.
  De der prøve at vare pasta og ris grøntsager kan jeg nu godt lide, men de er ikke som pasta og ris... så er lysten til det dur de ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Min servicehund - tak, jeg tror vi får alletiders tur :-) og ja, jeg er stor pasta fan, så det er nok bedst jeg holder mig til det, hahaha. Kh. Birgitte

   Slet
  2. absolut, vil du lidt grønnere uden kompromis med pasta oplevesen, er pastellas grøntsags pasta ok (meget vild med dem med gulerod og dem med rødbede)

   Slet
 3. Åhh - rigtig god tur til London - elsker London. Øv med foden - håber ikke det kommer til at drille for meget på turen. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Dorte. Vi er kommet godt herover og det har været 22 grader og sol i dag. Så det blev nydt. Kram B

   Slet
 4. Uh, jeg glæder mig til at høre mere om GJ ring. Lyder spændende. A-vitamin creme? I øvrigt er det en fornøjelse at følge med rundt i London via Insta. Tak (:

  SvarSlet
  Svar
  1. @ks - jeg vender tilbage med den creme. Det er noget, der virker. Og ringen kommer helt sikkert på bloggen 😉 Kh Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...