søndag den 26. februar 2017

En slags hverdag venter

Det er søndag og det meste vasketøj er klaret. Der er tømt kufferter og der er lagt jakker, tasker og bøger på plads. Der mangler stadig lidt oprydning og nogle praktiske ting, før 'den helt almindelige hverdag' rammer. 

Dog har jeg kun én dag (i morgen) på arbejdet, før jeg rives væk igen til noget, der går udover hverdagen. For der er få dage tilbage af februar og i marts er hverdagen nemlig ikke en konstant, men mere en hvirvelstrøm, som jeg skal forsøge at navigere i. Det sagt, så glæder jeg mig til marts, til udfordringer og til forår. 
Et tegn på tøvejr i Norge - hele hytten er uden sne!

14 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig også i dén grad til marts og forår! Håber du får en skøn, udfordrende måned! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - det gør jeg helt sikkert ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Kære Birgitte, velkommen hjem fra jeres ferie og hjem til en hverdag. I ser ud til at have haft en dejlig tur med en masse sne og en del sol. Jeg håber, at vi måske kommer af sted på vinterferie næste år - det er nok 10 år siden vi var af sted på vinterferie sidst! Vi har været nødt til at prioritere, og har prioriteret vores sommerferier. Men hvor ser det dejligt ud! Kh Mlain

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - vi havde en rigtig dejlig ferie. Jeg er personligt stor fan af vinter(ski)ferie, så det vil jeg da klart anbefale ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Det er dejligt med nyt, med forår, med mere sol (håber vi) og en ny måned:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - det er helt vildt dejligt :-) Kh. Birgitte

   Slet
 4. Lyder som en spændende marts. God søndag aften til dig og god mandag imorgen. KRam herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - det bliver udfordrende og spændende ;-) i min egen lille verden, intet revolutionerende dog.. haha. Kram B

   Slet
 5. Det lyder som en dejlig marts du går i møde, det er den også for mig, kan nærmest ikke vente på onsdag :-) kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - uh, det lyder spændende for dig også. Kh. Birgitte

   Slet
 6. Glæder mig også så meget, til det hele springer ud.
  Spændende med nye udfordringer.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg så de første spæde krokus i dag. Så dejligt. Kh. Birgitte

   Slet
 7. Det lyder spændende - glæder mig til at høre mere!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Pia - uh, det er nu ikke sådan vildt revolutionerende, men håber du læser med alligevel ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...